Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_8769
Przed chwilą, LumnoxX napisał:

jakbyś umiał czytać to byś uzbierał więcej

jakbyscie nie kikali bo bym mial wiencej ja nie lagowalem to wy nie  umiecie byc w porzadku z innymi tylko 1 lespsza osobe kikujecie bo nie dostajecie kasy

Opublikowano
  • Autor
comment_8770

Uwielbiam ogarniętych ludzi na Money Lobby.

- sami dołączą do sesji gdy tylko wejdę do online

- respienie mają w ostatnim miejscu więc nie muszą jeździć przez pół mapy

- gdy zbiorą 250 mln sami wychodzą i usuwają konta sypiące ze znajomych

Takim dziękuję za pomoc w zrzucaniu hajsu.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_8771
Przed chwilą, FrogMort napisał:

jakbyscie nie kikali bo bym mial wiencej ja nie lagowalem to wy nie  umiecie byc w porzadku z innymi tylko 1 lespsza osobe kikujecie bo nie dostajecie kasy

XD, po pierwsze - mnie tam nie ma, po drugie - przecinki nie bolą, po trzecie - co ma klikanie do wjeżdżania na pole golfowe autem?

Opublikowano
  • Autor
comment_8774
2 minuty temu, FrogMort napisał:

nie  umiecie byc w porzadku z innymi

Ty jesteś nie w porzadku wobec mnie i kolegów co też kupili hajs. Wjeżdżając pojazdem na pole golfowe możesz scraschować sesję, Dodatkowo ci co mają internet z dupy lagują zbieranie hajsu innym.

Jak ja mam byś w porządku wobec ciebie jak tobie się nawet nie chce przeczytać na pierwszej stornie informacje aby pojazd zostawić przy bramie?

Opublikowano
comment_8780

@Namo  zaplacilem 5 euro na money lobby  to wymagam chba zebyscie sypali mi kase w money lobby a nie kikowali za to ze ktos wiechal na pole golfowe jakims autem i domie sa pretesie za  nic sami tepacie a potem macie pretesie do mie ze jerzdze autem jak stalem kolo was 

Opublikowano
comment_8781
Przed chwilą, FrogMort napisał:

@Namo  zaplacilem 5 euro na money lobby  to wymagam chba zebyscie sypali mi kase w money lobby a nie kikowali za to ze ktos wiechal na pole golfowe jakims autem i domie sa pretesie za  nic sami tepacie a potem macie pretesie do mie ze jerzdze autem jak stalem kolo was 

O boże...

Opublikowano
comment_8782

Ogarnij sie kurwa i przeczytaj co zrobić żeby cię nikt nie kickał :) Bo widocznie lagujesz ;d Też dostawałem kicka ale ogarnąłem porty i jest dobrze ...

Opublikowano
  • Autor
comment_8783
2 minuty temu, FrogMort napisał:

zaplacilem 5 euro na money lobby  to wymagam

Ooo, następny wymaga. Znowu muszę przypominać, że to nie jest sklep internetowy, restauracja lub salon masażu. Psujesz nam sesję dostajesz kick, proste.