Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_8824
2 minuty temu, Namo napisał:

Udzielałem tej odpowiedzi dziesiątki razy na 144 stronach tego tematu.

Jak jakieś lagi to wątpię, jakoś ich nie doświadczyłem możliwe, że teraz coś jebło jak jednak lagi no to sory, nie wbijałem z myślą by rozjebać lobby czy coś podobnego.

Opublikowano
comment_8825

@Namo Sorki, bez spiny. Przepraszam za głupie pytanie po prostu nie wiedziałem czy będziesz robił jeszcze dziś sesje czy następna będzie jutro. sorki

Opublikowano
  • Autor
comment_8827
4 minuty temu, playerOnlyOne napisał:

Czy nie dostane bana jak dołącze do sypania hajsu gdy mi z poprzedniego sypania zostało 50 mln?

1 minutę temu, playerOnlyOne napisał:

Czy nie dostane bana jak dołącze do sypania hajsu gdy mi z poprzedniego sypania zostało 50 mln?

Jeszcze trzy razy zapytaj, dwa to mało.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_8829

No nic, dupa. Może mi się uda na następną załapać. Tym czasem życzę moderatorowi i użytkowinim tej strony i graczom szczęśliwego.. a przynajmniej lepszego nowego roku, pozdrawiam. Znowu prawię się udało, zaproszenie zaakceptowałem lecz wcześniej wspomniana dupa "głosowanie" No nic, wesołego i udanej gry w GTA.

Opublikowano
comment_8833
3 minuty temu, playerOnlyOne napisał:

?

Gościu spokojnie to tylko 20zł, bez spiny nie wbijesz dzisiaj to jutro może Ci się uda.

Opublikowano
  • Autor
comment_8848
Przed chwilą, PazziPazzi napisał:

skasowali ci konto ?

Skasował ze znajomych konta sypiące hajs cymbale.

Wam jakby napisał instrukcję jak zrobić naleśniki to byście surowe zjedli.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_8850

Dziękuje bardzo za pieniądze, uratował mi Pan budżet w GTA :) Serdecznie polecam. Szczęśliwego nowego roku, Pozdrawiam