Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_17240

CO, PRAWDA BOLI TCHÓRZU? :)

Oryginalny, usunięty post:

Mam nadzieję, że szybko wrócą cheaty i money lobby bo bieda taka, że aż Namo się na sesje boi wejść od 2 tygodni bo cheatów nie ma. Więc i nie ma streamów. I Money Lobby. Ehh

namosramo.png

Opublikowano
  • Autor
comment_17241

Haxy działają cymbale, money lobby działa, wolniej sypie ale działa a ja nie gram bo chodzę na siłkę i wożę się z córkami zapewniając im lepsze wakacje niż twoja matka tobie gówniaku.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_17260
14 godzin temu, Hajncza napisał:

Można zapłacic skinem z cs go

powiem tak:

Edytowano 14 godzin temu przez Hajncza 
źle napisane, wiem że jest to nie możliwe

Namo nie muszisz mi dziękować :)

Opublikowano
comment_17273

problem jest taki że wszystkich powyrzucali, jak teraz ktoś próbuje dołączyć to nie może bo miał kicka 

Przed chwilą, »Siwek« napisał:

Mnie wyjebano bedac 11 ale lozzik :D

no i właśnie, my teraz nie mamy jak dołączyć :/ 

Opublikowano
comment_17276

mam tylko 2 godz na zebrani pieniędzy ? czy mogę do póki nie zbiorę 100 000 000. Bo jeśli mam tylko 2 godziny to jak mam to zrobić skoro zostaje wyrzucony z sesji bo max może być 13 osób 

Edytowane przez Patison1702

Opublikowano
comment_17282

przepraszam ale jak ja mam wiedzieć że jest mniej niż 13 osób i mogę wbić, wszedłem 2 razy i raz wyszedłem bo widziałem że 13 a za drugim dostałem kicka ;v