Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_20165

Namo mam pytanie kiedy będzie można skorzystać z money lobby? kiedy zacznie ponownie działać? po aktualizacji samolotowej nie działa :(

Kiedy money lobby zacznie ponownie działać? po aktualizacji samolotowej nie działa :(

Opublikowano
comment_20185
1 godzinę temu, AmbasadorNiemiec napisał:

@Namo jak myślisz po aktualizacji haxów dalej będzie w worku po 2 000$?

Nie, będą spadać jedno dolarówki które będziesz musiał zbierać jak czarny bawełnę :) 

Opublikowano
comment_20187
1 godzinę temu, Tomasz Zakościelny napisał:

Nie, będą spadać jedno dolarówki które będziesz musiał zbierać jak czarny bawełnę :) 

Opublikowano
  • Autor
comment_20431
4 minuty temu, CwanyPilot napisał:

czemu jesteś taki niemiły ?

Ja jestem miły, ty jesteś takich chujem, że chociaż by ci matka zdychała to nie przeczytasz jebanego opisu money lobby.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_20434
13 minut temu, Namo napisał:

Ja jestem miły, ty jesteś takich chujem, że chociaż by ci matka zdychała to nie przeczytasz jebanego opisu money lobby.

przyczytałem wiem JEST NIE DOSTĘPNE BO JEST NOWE DLC ALE JA SIĘ PYTAM KIEDY ZNOWU ODPALACIE  PO PROSTU

Opublikowano
comment_20436

przsczytałem jebany opis money lobby tylko wklejałem nick i nie zaznaczyłem jednej kurwa literki i zorientowałem się po wpłacie