Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_26300
1 minutę temu, Sosna94 napisał:

Zablokuje ktoś tego pucka bo od jego spamu dostaje raka gałek ocznych dzieciak pier×dolony

@Namo można prosić o karę dla gówniaka?

Opublikowano
comment_26340
14 minut temu, jakobs1134 napisał:

kiedy złamałem regulamin?

Pewnie dziś... i nie kłóć się bo za złamanie regulaminu nie dostaniesz zaproszenia ponownie.

umBDbCc.gif

Opublikowano
comment_26343
Przed chwilą, Funio77 napisał:

eszcze zapro nie dostałem 

Całe życie przeleciało ci przed oczami od tego czekania? Na zaprosznie czeka się do dwóch dni.

umBDbCc.gif

Opublikowano
comment_26345
1 minutę temu, Cruzzer napisał:

Całe życie przeleciało ci przed oczami od tego czekania? Na zaprosznie czeka się do dwóch dni.

Nie przeleciało bo już kupowałem kilak razy.A pyzatym mogę poczekać ale zawsze było to natychmiastowe 

Opublikowano
comment_26347
3 minuty temu, Namo napisał:

... a x-kom jeszcze trzeciego kompa do sypania nie dostarczył.

To oni kiedykolwiek dostarczyli coś na czas?

umBDbCc.gif

Opublikowano
comment_26357
9 minut temu, lukikom99 napisał:

Jak mozna sie tego pozbyc? bo gdy to mi wyskakuje to kasa przestaje leciec. Jest jakis sposob by to wogole wylaczyc? 

20171219_181022.jpg

Wut, mi to wyskakuje a kasa leci dalej, jesteś pewien że nie leci ?

Opublikowano
comment_26360
Przed chwilą, Matiobig napisał:

Wut, mi to wyskakuje a kasa leci dalej, jesteś pewien że nie leci ?

Mi jak to wyskakuje to przestaje leciec, upewnialem sie juz kilka razy. Sam nie wiem czemu tak mam 

Przed chwilą, Namo napisał:

A mój sąsiad ma zajebistego Passata, pamięta jeszcze telefony bez aparatu.

Twoj sasiad jeszcze passatem jezdzi?!