Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_26516
1 godzinę temu, DonelL napisał:

@Namo

Dlaczego sara wyrzuciła mnie ze znajomych? Zostało mi jeszcze 20 mln do zebrania :)

9 minut temu, Duszek napisał:

Dlaczego 2 boty wyrzucily mnie ze znajomych jak zebralem dopiero 40 mln ? 

Za niewinność

Opublikowano
comment_26520

@Namo Wysłałem smsa za 30zł równo 25 minut temu, zgodnie z instrukcjami tak jak w temacie. Nie dostałem do tej pory zadnego zaproszenia na socialclubie, wie ktoś o co chodzi?...

Opublikowano
comment_26522
7 minut temu, Pawi150 napisał:

@Namo Wysłałem smsa za 30zł równo 25 minut temu, zgodnie z instrukcjami tak jak w temacie. Nie dostałem do tej pory zadnego zaproszenia na socialclubie, wie ktoś o co chodzi?...

O ten tramwaj co nie chodzi.

Opublikowano
comment_26525
16 minut temu, Gal_Anonim napisał:

To pewnie dlatego zadajesz takie durne pytania.

Po prostu robię to pierwszy raz i chciałem się dopytać ;) daruj sobie.

Opublikowano
comment_26526
1 minutę temu, Pawi150 napisał:

Po prostu robię to pierwszy raz i chciałem się dopytać ;) daruj sobie.

Dlatego należ Cię jebać, bo nawet nie chciało Ci się poczytać forum i poszukać odpowiedzi.

Opublikowano
comment_26527
8 minut temu, Gal_Anonim napisał:

Dlatego należ Cię jebać, bo nawet nie chciało Ci się poczytać forum i poszukać odpowiedzi.

XD, 367 stron. Jak kto woli ;) Ja wolę popytać. A nie widziałem zakazu. Ps, tak wiem ze maja duzo zamowien, ale warto spytać :D a Ty nie masz nic do tego kolego. :)

Edytowane przez Pawi150

Opublikowano
comment_26530
17 minut temu, DonelL napisał:

@Namo, mógłbyś się wypowiedzieć? Chciałbym dozbierać tę resztkę i zwolnic miejsce innym, którzy czekają w kolejce.

Już zwolniłeś miejsce bo cię Namo wyjebał.

umBDbCc.gif

Opublikowano
comment_26531
22 minuty temu, Cruzzer napisał:

Już zwolniłeś miejsce bo cię Namo wyjebał.

A to ciekawe bardzo co mówisz. Mogę wiedzieć jaki był tego powód? W regulaminie stoi jasno, że mam nieograniczoną ilość czasu

Opublikowano
comment_26532
1 minutę temu, DonelL napisał:

A to ciekawe bardzo co mówisz. Mogę wiedzieć jaki był tego powód? W regulaminie stoi jasno, że mam nieograniczoną ilość czasu

Inne rzeczy też są w regulaminie.

Opublikowano
  • Autor
comment_26534
7 minut temu, DonelL napisał:

mam nieograniczoną ilość czasu

A jak nie będzie miejsca w znajomych konta sypiącego to też będziesz miał? Myślisz, że jestem takim niedojebanym dzieciakiem jak twój braciszek, że uwierzę w bajkę zbierania 100 mln przez ponad kurwa miesiąc? Popierdoliło cię doszczętnie jebany gówniaku?

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_26535
1 minutę temu, Namo napisał:

A jak nie będzie miejsca w znajomych konta sypiącego to też będziesz miał? Myślisz, że jestem takim niedojebanym dzieciakiem jak twój braciszek, że uwierzę w bajkę zbierania 100 mln przez ponad kurwa miesiąc?

Ponad miesiąc? Dostęp do ml mam chyba od tygodnia. Zebrałem już 80% kwoty. Rozumiem, że nie ma miejsca w znajomych, ale czy to powód żeby na moje miejsce przyjmować nowe osoby? Będzie możliwość dołączenia jeszcze?

Opublikowano
comment_26538

Zgadza się, nie ma sprawy :)

Dzięki wielkie za zapro, jutro z rana wbijam, kończę zbierać i usuwam ze znajomych

Pozdrawiam :)

Edytowane przez DonelL

Opublikowano
comment_26539

Przed chwilą zostałem usunięty ze znaj z konta sary. Zapomniałem włączyć pasywki i sorry za to. Mogę mieć drugą szansę?