Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_27935
2 minuty temu, Namo napisał:

Jeżeli hajs na Money Lobby leci ci wolno to kup sobie Level Up lub zmień dostawcę internetu a nie narzekaj na lewo i prawo.

Narzeka tutaj, bo od mamy by dostał w pysk za pyskowanie i poszedłby płakać pod kołderką...

Opublikowano
comment_27950

Hejka wyskakuje mi błąd transakcja nie powiodła się  ponieważ serwery rockstar otrzymały zbyt wiele zapytań z twojej gry.

Kasa leci 50tys I znowu ten błąd czy idzie ten komunikat wyłączyć?

Opublikowano
comment_27951
3 minuty temu, LukasP192 napisał:

Hejka wyskakuje mi błąd transakcja nie powiodła się  ponieważ serwery rockstar otrzymały zbyt wiele zapytań z twojej gry.

Kasa leci 50tys I znowu ten błąd czy idzie ten komunikat wyłączyć?

Polecam Auto Keyboard Presser i niech Enter się sam wciska :D

Opublikowano
comment_28020
5 minut temu, Namo napisał:

Rockstar broni cię przed nami.

To da się tego jakoś no nwm . Uniknąć?

Edytowane przez klarmati

Opublikowano
comment_28038
Dnia 30.12.2017 o 01:29, piorunweb napisał:

Witam zakupiłem u Was usługę . Oczekuję na realizację .

Pozdrawiam.

zaproszenie max 2 dni :D

pomogłem daj plusik

Opublikowano
comment_28050

Właśnie kupione :D korzystam już 3 raz i nadal bez zarzutów, mimo że nie jest to fair dla R* to raczej nikomu inteligentnemu nie chce się wydawać kasy na sharki, dziękuje Ci Namo za to co robisz i powodzenia w dalszej pracy :))

Opublikowano
comment_28106
13 godzin temu, krzychudx napisał:

zaproszenie max 2 dni :D

pomogłem daj plusik

2 dni? Ja wysłałem kasę 27 grudnia i czekam dalej? Nw czy aż taka kolejka jest? 

Opublikowano
comment_28127
12 godzin temu, Stachuxxx napisał:

2 dni? Ja wysłałem kasę 27 grudnia i czekam dalej? Nw czy aż taka kolejka jest? 

Są kolejki były święta także czekaj i nie gadaj :)

27 minut temu, Kapilik napisał:

Czekam od wczoraj na zaproszenie.. gdzie w ofercie pisze, że zaproszenie dostanę po kilkunastu minutach.

Są kolejki tak jak mówiłem musisz czekać

Opublikowano
comment_28131

Mam pytanie czy jeśli nie napisałem w donejcie akceptacji regulaminu czy dostane dostęp do lobby jeśli nie to Akceptuję regulamin money lobby

Opublikowano
comment_28139
49 minut temu, DelWave napisał:

jeśli nie napisałem w donejcie akceptacji regulaminu

to wysyłaj jeszcze jednego donate 

Opublikowano
comment_28198
51 minut temu, ROKIMENSTARS napisał:

Siedziałem na serwie ale hajs  nie sypie  co robić? 

Napisz ticketa do R* i się poskarż.

umBDbCc.gif