Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_32011
4 minuty temu, LesioPL097 napisał:

Wysłałem tego donejta a do tej chwili nie dostałem zaproszenia do lobby

Napisz skargę do Watykanu.

umBDbCc.gif

Opublikowano
comment_32024
2 minuty temu, -_YeS_- napisał:

nie mam żadnego zaproszenia

Myślisz że od razu po wysłaniu dostaniesz zaproszenie ? xD nie tylko ty jesteś w kolejce 

Jeśli pomogłem to strzel pozytywną reakcję ;)

Opublikowano
comment_32035
Przed chwilą, -_YeS_- napisał:

Cruzzer a tak serio?

Tak serio to średnio co dwie strony w tym wątku pada odpowiedź na to pytanie więc sobie poszukaj. ;)

umBDbCc.gif

Opublikowano
comment_32038

to powiesz mi ile sie czkeka?

4 minuty temu, Cruzzer napisał:

Tak serio to średnio co dwie strony w tym wątku pada odpowiedź na to pytanie więc sobie poszukaj. ;)

bo widze wiele odpowiedzi i nie wiem

Opublikowano
comment_32081
Przed chwilą, Cruzzer napisał:

tak

na pewno? bo to powoli sie zarabia a dzis juz mało czasu , jakis okeślony czas czy mogę nawet za tydzień zarabiać?

Opublikowano
comment_32082
Przed chwilą, -_YeS_- napisał:

na pewno? bo to powoli sie zarabia a dzis juz mało czasu , jakis okeślony czas czy mogę nawet za tydzień zarabiać?

Postaraj się zebrać jak najszybciej bo nie będziesz w znajomych bota do końca życia. Inni też czekają w kolejce.

umBDbCc.gif

Opublikowano
comment_32083
Przed chwilą, Cruzzer napisał:

Postaraj się zebrać jak najszybciej bo nie będziesz w znajomych bota do końca życia. Inni też czekają w kolejce.

będę potrzebował z 2-3 dni da rade?

Opublikowano
comment_32085

Siema czekam 2 dni juz i w sumie nwm czy dostane to zaproszenie bo mój znajomy poźniej wysłał tego donejta niż ja a dostał wcześniej zaproszenie do znajomych 

Opublikowano
comment_32092
11 minut temu, domixerions napisał:

Powie mi ktoś co to jest? Ban czy coś bo byłem na ML a tu nagle takie coś i na żadną sesje nie mogę wbić

20180226_213824.jpg

Padło online.

umBDbCc.gif