Skocz do zawartości
  • Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj – załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Rekomendowane odpowiedzi

7 godzin temu, Demolka napisał:

2mln/10min to dobry wynik czy robię coś źle? ? stoję w miejscu i nic nie robię + mam uruchomiony caps lock jak zalecono, mam wyświetlony komunikat że serwer nie mógł obsłużyć tylu zapytań

7 godzin temu, Demolka napisał:

kierowałem sie tym co napisane na 1szej stronie Money Lobby 50mln/1h dlatego pytam ;d

To sobie policz

2mln/10min

50mln/1h

1h = 60min

2mln x 6*10min =12mln/1h

słabo.

dzięki za odpowiedź, nie zwróciłem uwagi na punkt "Akceptuję regulamin Money Lobby"  w którym powinienem dołaczyć to do wiadomości, oczywiście regulamin akceptuję.

Czy długo czeka się na dodanie do znajomych? muszę sobie jakoś czas zorganizować

Edytowane przez akamaru89

8 minut temu, akamaru89 napisał:

mnie nie znając?

Po paru debilnych tekstach znam cię wystarczająco, że masz niedojebanie mózgowe.

9 minut temu, akamaru89 napisał:

cięzko mi

Teraz już wiemy, że twoja praca nie jest najwyższych lotów bo stać cię co najwyżej na money lobby które najczęściej kupują dzieci za kieszonkowe.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

hmm, jeśli oceniasz ludzi po tak trywialnych przypadkach to tylko świadczy o tym jakim idiotom jesteś, zero kultury cham i prostak. Zajmuję się administracją aplikacji serwerowych w jednej z największych korporacji w Europie, dla klienta francuskiego, jestem inżynierem. To stanowisko o którym co najwyżej możesz sobie poczytać gnojku.

Niczym nie sprowokowany obrażasz obcych ludzi bo co? bo jesteś kurwa anonimowy? 

te 22zł wsadź sobie w pizdę, nie zbiednieję przez to.

Tak tego nie zostawię, w tym momencie piszę do Rockstara, ciekawe jak oni się zapatrują na te szwindle. 

• Haha 1

10 minut temu, akamaru89 napisał:

jakim idiotom jesteś

Pewno i jestem, ale czytam, opis tego co kupuje w internecie.

cham i prostak

Ale potrafię czytać i nie muszę jebać w robocie. Przed chwilą wstałem, idę kurzyć i pic kawę.

jestem inżynierem

Super, inżynier debil który nie potrafi czytać. Obyś nie konstruował jakiejś rakiety bo pierdolnie na jakąś wioskę i pozabija ludzi.

jesteś kurwa anonimowy?

Nie jestem. Jakbyś nie był debilem to byś wiedział, że na skrzynce masz dane mojej firmy.

obrażasz obcych ludzi bo co?

Bo mi spamią forum swoim niedojebaniem, a tego nie lubię.

jak oni się zapatrują na te szwindle

Generalnie, mogą mi wylizać rów.

piszę do Rockstara

Jesteś tak niedojebanym umysłowo inżynierem, że nie potrafisz wywnioskować, że ktoś mógł to zrobić w ciągu dwóch lat istnienia Money Lobby a te nadal działa? 

• Lubię to 2
  • Haha 1

wiedziałem, bezrobotny frajer dowartościowujący się w internecie hahaha, to nazywasz firmą? tak traktujesz klientów? niby potrafisz czytać a pierdolisz coś o konstruowaniu rakiet ?  

skoro firma istnieje to mogę zgłosić oszustwo, za marne 5euro sprawy nie będzie, ale za próbę oszustwa już owszem. 

A wystarczyło zachować się jak normalny człowiek a nie jak jebany cham.

a co do Rockstara to sprawdzę to sam ? 

spadam stąd, takiego patologicznego forum w życiu nie widziałem i nie chcę być jego częścią.

nie dość, ze cham to jeszcze złodziej... 

zapłaciłem za usługę, nie dosć, że usługi nie było to jeszcze dostałem zjeby. Powodzenia w biznesie, obyś dostał bana.

• Haha 1

1 minutę temu, akamaru89 napisał:

tak traktujesz klientów?

Jesteś debilem, idiotą który nie potrafi czytać.

akamaru89.png

2 minuty temu, akamaru89 napisał:

firma istnieje

Tak Panie Inżynierze, ktoś kto prowadzi działalność gospodarczą to

3 minuty temu, akamaru89 napisał:

bezrobotny frajer

• Lubię to 2

2 minuty temu, akamaru89 napisał:

tak traktujesz klientów

Akurat przerwę twój zjebany tok myślenia. Nie raz kupowałem coś od Namo i za każdym razem wszystko wykonane pierwsza klasa. Zobacz sobie opinie zadowolonych klientów. Jeśli nie dostałeś usługi, to coś zjebałeś.

3 minuty temu, akamaru89 napisał:

za marne 5euro

Dla ciebie to jest cały majątek.

19 minut temu, akamaru89 napisał:

Zajmuję się administracją aplikacji serwerowych w jednej z największych korporacji w Europie, dla klienta francuskiego, jestem inżynierem.

Ty debilu dysku podpiąć nie potrafisz a ciśniesz, że inżynier jesteś. Wypierdalaj pierdolić gdzieś indziej.

czajka.png

• Haha 4

• Namo odpiął/ęła i podpiął/eła ten temat
  • Namo odpiął/ęła i przestał(a) promować ten temat