Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_40885
przed chwilą, Namo napisał:

Jak nie akceptujesz regulaminu to jak?

"Wysyłając donate akceptujesz regulamin niezależnie z wzmianka o tym pojawiła się w wiadomości."

Opublikowano
comment_40905

16. Na sesji może być 13 zbierających, możesz zostać wyrzucony jeśli dołączyłeś jako czternasty.

Rozumiem, że po dołączeniu jako 14 wyrzucacie mnie z sesji. Mogę później dołączyć czy już elo i drugi donejt? 

Opublikowano
comment_40917
2 godziny temu, souya616 napisał:

16. Na sesji może być 13 zbierających, możesz zostać wyrzucony jeśli dołączyłeś jako czternasty.

Rozumiem, że po dołączeniu jako 14 wyrzucacie mnie z sesji. Mogę później dołączyć czy już elo i drugi donejt? 

Możesz pózniej dołączyć kurwa nie czytałeś chyba wszystkiego,po to jest to aby gracze mogli szybko dostać 100 mln .

Opublikowano
comment_40986
6 godzin temu, PieselzArmi napisał:

To czego niby nie przeczytałem?

a pasywke miałeś ? 

6 godzin temu, PieselzArmi napisał:

To czego niby nie przeczytałem?

jak nie umiesz czytać to ci polecam z tego skorzystać,tylko,że pod punkt 16 albo 17 w regulaminie mówi o tym,że jak nie przeczytałeś regulaminu lub go nie znasz a sypiący się o tym dowie to masz kolejną lotkę.

Opublikowano
comment_41015

Zakupiłem dostęp do money lobby wszystko dobrze działało, uzbierałem ok 16mln i osoba sypiąca usunęła mnie ze znajomych i nie wiem czy doda mnie ponownie czy nie.Proszę o pomoc w tej sytuacji

Opublikowano
comment_41040
przed chwilą, Foll napisał:

Nie, bo ty go po prostu nie przeczytałeś.

przeczytałem nawet kilka razy, jak nie wiesz to się nie odzywaj

Opublikowano
comment_41042
8 minut temu, Namo napisał:

Racja, a ty myślałeś, że będzie zbierał miesiąc te GTA$ 100 MLN?

June 27.png

W regulaminie nie ma określonego czasu w którym trzeba zebrać GTA$