Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_42443
19 godzin temu, Wilkowy_Luke napisał:

Nie w tym rzecz. Za to byś nie został wyrzucony. Podpowiedź: zginąłeś prawda?

nie zauważyłem, że zaginąłem ponieważ, pod podejściu odrazu odszedłem od komputera. W sumie nie wiem po chuj ta dysuksja jak już jest wyjaśnione

Opublikowano
comment_42450
30 minut temu, MTIKEY55 napisał:

Namo jest sprawa do mojego zgloszenia na konto rockstar MTIKEY55 niedopisałem w donacie zgadzam sie na money lobby moglbym prosic o wyslanie mimo wszystko zaproszenie od bota i money lobby lub zwrot pieniedzy

Przepadł twój donate,mogłeś czytać uważniej a teraz musisz wysłać od nowa.Proste i logiczne.

Opublikowano
comment_42452
55 minut temu, stawo1111 napisał:

dlugo trzeba czekac

do premiery cyberpunka 2077 sie wyrobisz z hajsem z money lobby wiec chill

Opublikowano
comment_42484

Siema, serio teraz leci 50 mln/h? Ostatnio jak kupiłem to w godzinę ciężko było zebrać 5 mln. Próbowałem na innej stronie to nie było zbyt kolorowo bo zostałem wyrzucony z sesji z choinką na głowie, mimo że przestrzegalem regulaminu. Jak dla mnie ta strona (Gtaforum.pl) jest najlepsza, a Namo robi dużo dla nas wszystkich, więc ci co go hejtuja nie mają racji, ja mam do niego ogromny szacunek. Jeśli wam się nie podoba zawsze możecie wyjść ?

Opublikowano
comment_42487
przed chwilą, efthuk napisał:

witam czy chcem sie dowiedziec o ktorej godzinie mnie wiecej moge sie spodziewac przyjecia? ?

Zależy od kolejki i czy nie zjebałeś czegoś.

123.thumb.png.b3ed0322de81d8ba8808aac51a7bf881.png

Opublikowano
comment_42490

ja wczoraj kupilem o 17 ale nwm czy to jest pół dnia o ja po prostu od 17 czekamy 

ja wczoraj o 17 kupilem wiec wiesz ?????? to jednak nie pół dnia 

Opublikowano
comment_42491

Czekaj cierpliwie, do 2 dni zaproszenie dostaniesz, oczywiście jeśli nic nie zjebałeś

ja wczoraj kupilem o 17 ale nwm czy to jest pół dnia o ja po prostu od 17 czekamy 
ja wczoraj o 17 kupilem wiec wiesz [emoji18]????? to jednak nie pół dnia 

Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka

123.thumb.png.b3ed0322de81d8ba8808aac51a7bf881.png

Opublikowano
comment_42503

Ja nie rozumiem czemu tak narzekacie, usługa jest na wysokim poziomie biorąc pod uwagę ilosc zamówień jaką mają, przeczytanie i zastosowanie się do regulaminu chyba nie jest takie trudne

Opublikowano
comment_42571
3 minuty temu, xXDrakoXx napisał:

siema wczoraj wysłałem donejta i jeszcze nie mam zapro ile wy czekaliście?

Przez to spamowanie żadnego zaproszenia nie otrzymasz

19 minut temu, JodyLowroller napisał:

moja strata zapewne.

No twoja strata, a samoużalanie się nad sobą nic ci nie da.

Opublikowano
comment_42655
6 minut temu, gogo1906 napisał:

A znacie jaki kolwiek sposób, bo te karty shark trochę drogie są a syn mi marudzi caly czas

Nie ma innego sposobu na PS4 niż bezcelowy grind lub karty shark

Opublikowano
comment_42663
4 minuty temu, gogo1906 napisał:

możesz rozjaśnić

ciągłe farmienie zapasów, a później sprzedaż towarów z różnych biznesów w celu uzyskania pieniędzy