Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_43730

Zaczynam sie niepokoić co do mojego wykupionego Money Lobby. Zakupiłem je i czekam juz 3 dzień na zaproszenie. Czy to normalne tyle czekać?

Opublikowano
comment_43732
1 minutę temu, Foll napisał:

Normalne, będziesz tak czekał w nieskończoność jak nie przeczytałeś dobrze regulaminu i źle wysłałeś donate. Jakby się czytało to byś tego nie pisał i byś już dawno miał hajs na koncie.

Wysłałem donate zgodnie z regulaminem. Czytalem go nawet pare razy.

Opublikowano
comment_43733
Dnia 25.08.2018 o 10:08, Namo napisał:

Nie mogę połączyć się z komputerem który robi Money Lobby. Jeżeli potrzebujesz hajsu skorzystaj z modowania kasy promocyjnej na Level Up które wykonywane jest codzienne rano z dodatkowym GTA$ 100 000 000 do każdego pakietu. Dopiero we środę (29.08) będę miał bezpośredni dostęp do komputera sypiącego hajs na sesji.

@YumaPL ty tepy idioto, czytaj co namo pisal wczesniej...

Opublikowano
comment_43735
1 minutę temu, OxygeN napisał:

@YumaPL ty tepy idioto, czytaj co namo pisal wczesniej...

Dobrze czyli co mam teraz zrobić? doczekam się?

Dzięki za pomoc. Mam nadzieje że wszystko zrobilem dobrze

Opublikowano
comment_43859

Wpłaciłem 5e na Money Lobby i się tak zastanawiam co jest bardziej " bezpieczne " Money Lobby czy Level Up z kasą ? . Czy obydwie warianty są bezpieczne jeśli się postępuje zgodnie z regulaminem ? 

Edytowane przez Loudwire

Opublikowano
comment_43860
21 minut temu, Loudwire napisał:

Wpłaciłem 5e na Money Lobby i się tak zastanawiam co jest bardziej " bezpieczne " Money Lobby czy Level Up z kasą ? . Czy obydwie warianty są bezpieczne jeśli się postępuje zgodnie z regulaminem ? 

Wszystko jest bezpieczne, 0% na bana.

123.thumb.png.b3ed0322de81d8ba8808aac51a7bf881.png

Opublikowano
comment_43868
3 godziny temu, Loudwire napisał:

Korzystałem z money lobby - bezpieczne, czekam aktualnie na sfinalizowanie usługi level Up, trochę się czeka ale nie mam najmniejszych wątpliwości, bankowo bezpieczne ?

Opublikowano
comment_43892

Siemka, szybkie pytanko co do zbierania 100 000 000. Mogę zebrać do tej kwoty (mam teraz 300k) czy mogę zebrać do tych 100 300 000?

Opublikowano
comment_43893

SIEMA MAM PYTANKO DLACZEGO MIE BOT USUNĄŁ JAK KASE DROPIŁ DOSTALEM TYLKO 6 M I MNIE WYWALIŁ I USUNĄŁ ZE ZNAJOMYCH  MOGE PROSIĆ O POMOC BO RTO JEST OSZUSTWO PŁACE ZA 100 M A DOSTAJE 6 I KICK

MÓJ NICK TO     

_Dz1Ku

Opublikowano
comment_43940

Siema, mam dwa pytania, otóż korzystałem z Money Lobby i około godziny 2 w nocy dostałem bana na Online. Postąpiłem zgodnie z regulaminem i nikogo nie obwiniam o mojego bana, chciałbym tylko się dowiedzieć za co mogłem go dostać, jeżeli postąpiłem zgodnie z regulaminem, ponieważ mimo bana w przyszłości również bym chciał skorzystać z tego boosta. Drugie pytanie, jaka usługa jest bezpieczniejsza? Level UP, czy Money Lobby? Bo skoro dostałem na money lobby bana jeszcze podczas zbierania hajsu, to chciałbym wiedzieć czy ewentualnie taki Level UP jest bezpieczniejszą usługą. Pozdrawiam. 

Edytowane przez Rive

Opublikowano
  • Autor
comment_43943
2 godziny temu, Rive napisał:

dostałem na money lobby bana jeszcze podczas zbierania

To nie za Money Lobby, trwa banwave jak po każdym DLC. Dostałbyś tą blokadę nawet jakbyś nie zbierał hajsu. Przyzwyczaj się i kup sobie nowe konto.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_43944
26 minut temu, Namo napisał:

To nie za Money Lobby, trwa banwave jak po każdym DLC. Dostałbyś tą blokadę nawet jakbyś nie zbierał hajsu. Przyzwyczaj się i kup sobie nowe konto.

W porządku, a masz jakieś porady żeby nie trafić akurat w banwave? Bo chcę kupić nowe konto i skorzystać z Level UP'a, a boję się że skończy się tak samo, przez to że trwa teraz ten banwave. 

No bo wiadomo, o ile takie 5€ za 100m to naprawdę dobra wymiana, to kupowanie cały czas nowego GTA już niezbyt. Dzięki za odpowiedź swoją drogą.