Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_44096
20 minut temu, Lukit333 napisał:

Zakupiłem money lobby i nie dostałem zaproszenia do znajomych

Nie potrafisz czytać? CZEKAJ NA SWOJĄ KOLEJ KURWA LUDZIE NAUCZCIE SIE CZYTAĆ POPRZEDNIE KOMENTARZE ja pierdole jakie ameby społeczne

Opublikowano
comment_44116

przestańcie z tymi "gówniakami" i że tzreba czytac regulamin bo regulamin znam na pamięć a i tak dostałem bana

@Namo wiesz może ile dotychczasowo uzbierałem na ML?  bo nie wiem czy po unbanie będę mógł zbierać

Opublikowano
  • Autor
comment_44117
2 minuty temu, mejerik napisał:

ile dotychczasowo uzbierałem na ML?

Po tej wypowiedzi stwierdzam, że masz niedojebanie. Więc

3 minuty temu, mejerik napisał:

przestańcie z tymi

głupimi pytaniami. 

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_44123

To co się tutaj odwala to śmiech " Kupiłem i nie dostałem zaproszenia czekam już 2 godziny ? " ile razy trzeba niektórym powtarzać w kółko to samo lub cytować . Ludzie przeczytajcie regulamin lub poczytajcie komentarze i nie denerwujcie Namo ? 

Opublikowano
comment_44130

Czy dostęp do tej sesji mam na zawsze? W sensie jeżeli dostanę GTA$ 100 000 000 i wyjdę z sesji i to wydam to czy mogę jeszcze raz wejść i dostać hajs czy nie?

Opublikowano
comment_44131
57 minut temu, FuzzyKnight napisał:

dostanę GTA$ 100 000 000 i wyjdę z sesji i to wydam to czy mogę jeszcze raz wejść i dostać hajs czy nie?

Jak zapłacisz kolejne 5 euro to tak.

giphy.webp

Opublikowano
comment_44132
10 godzin temu, AdiosAdi napisał:

Mam pytanie bo kurs euro jest tani i kupilem PSC za 20 zl i jest na nim 4.56 e na nim moge dac tyle czy nie?

Nie musi być minimum 30 zł tam pisze bo jeszcze prowizja psc i wychodzi jakieś 25 zł +/-

Opublikowano
comment_44155
22 minuty temu, Rudyxd napisał:

Ile czekaliscie

Nie podniecaj się tak, to tylko wirtualne pieniądze. Czekaj i nie zawracaj dupy.

giphy.webp

Opublikowano
comment_44158
1 godzinę temu, Rudyxd napisał:

A jak kupiłem pakiet za 20 euro

To nie ten dział

będę miał money lobby

Nie

będę musial jeszcze dopłacac

tak

Opublikowano
comment_44187
14 minut temu, Namo napisał:

Masz jakąś teorię gówniaku dlaczego mogło się tak stać?

no nie wiem bo akurat byłem afk to nic nie zrobilem