Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_44664
Dnia 19.09.2018 o 15:00, szymonpsx napisał:

Nie, tylko stracisz czas.

ok dzieki akurat ban i reset postaci mnie troche boli i wiem ile bedzie kosztowalo przywrocic to wszystko ale jest duza szansa ze po level up znowu bedzie ban czy rokstar cos zmienil i money lobby i level up juz nie jest takie bezpieczne? pytam nie wiem dlatego pytam ?

Opublikowano
comment_44680

Mam problem jestem na money lobby kasa leci, ale co chwile wywala komunikat transakcja nie powiodła się gdy mam ten komunikat na ekranie nie dodaje się hajs i musze to ciagle potwierdzać. Ktos wie o co chodzi?

Opublikowano
comment_44682
4 minuty temu, Namo napisał:

Tak, jak zwykle jesteś nie ogarnięty.

No sorki ale potrzebuje pomocy to ostatnia rzecz A jaka bede prosił serio

Opublikowano
comment_44700

Jeśli ktoś z was wysłał " donejt " i zapro wam nie przychodzi po 7/8 godzinach to spokojnie przyjdzie poczekajcie na swoją kolej no chyba że coś zjebaliście . Druga sprawa nie spamcie postami typu " nie dostałem zapro itd. " ponieważ Namo was wyjebie i będziecie płakali potem pójdziecie do mamy i taty aby się poskarżyć że zostaliście okradzeni . Przeważnie co 2/3 osoba która tak pisze podejrzewam że niema ukończonych nawet 14 lat i nie przeczytała Regulaminu . Nie wyzywam , ani nie hejtuje was , ale ile można to kurwa czytać ciągle to jedno i to samo . Namo kiedyś też nie wytrzyma i będzie koniec modowania . Więc proszę błagam przeczytajcie wpierw Regulamin . 

Opublikowano
comment_44745

Chłopaki tylko nie cisnijcie mi od razu, nie było nie na gta z pół roku bo byłem na wyjeździe, i teraz pytanie, zmieniło się coś może z opcją doładowania hajsu na ps4? Czy dalej nie da rady? 

Z góry dzięki że te mile i nie miłe odpowiedzi, pozdrawiam 

Opublikowano
comment_44769

Witam, wpłaciłem 5 euro czekam drugi dzień i dalej nie dostałem zaproszenia do znajomych? Mam czekać dalej?

Edit: Dobra jednak już wszystko w porządku, dostałem zaproszenie.

Edytowane przez VeRuS
problem rozwiązany