Skocz do zawartości
  • Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj – załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Rekomendowane odpowiedzi

Dnia 9.10.2016 o 21:05, Namo napisał:

Otrzymujesz przez to dostęp do specjalnych sesji 24h/7 każdego dnia tygodnia na których jeden gracz zrzuca kasę w workach na głowy wszystkich wszystkich uczestników

Regulamin przeczytałem i nie złamałem go bo pierwszym razem nabiłem sobie 1 milion i musiałem isc poten za 2h chce wbijac a tu nie mam konta rockstara na SocialClubie ? Pomożecie czy tak bedziecie zarabiać ? Bo nie moge wbic na ta sesje

przed chwilą, Shimo napisał:

brak szacunku do jakiejkolwiek osoby

mam mieć do ciebie? bo masz avatarek z mc? poszukaj szacunku u siebie w domku

1 minutę temu, Shimo napisał:

To co robisz jest po prostu żałosne.

Poważnie, nie dostanę w tym roku orderu uśmiechu?

• Lubię to 3

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

5e i wywalił mnie, moja wina kurwa proste.. nie włączyłem ghost mode. wpłaciłem done next time i wszystko gra. nie bądź pizda. chyba ze mam 14 lat to lulo.

/////...dużo mówisz , mało robisz. SUKA BLAĆ

Cytat

a gdyby tym pierdolnąć i wyjechać do Chorwacji? przecież te gówniaki zniszczą mi nerwy

gdzie się nie znajdziesz, to się znajdzie to co truje.

___

muszę odstawić picie.

Edytowane przez FlowerGrD

TO niezły ban za multikonto jak nie miałem tu nigdy wcześniej konta, chce się odwolac dzbanie, banujesz wszystkich którzy napiszą cos co ci nie pasuje? xD jaki rak z ciebie, ludzie nie kupujcie od tego typa, ja kupiłem za 3$ dolary 2,5 milirada rok temu i nie ma zadnego bana ten dzban chce mieć tylko kase dla siebie, promujesz swoje gowniane lobby i lvlup które i tak ukradles z mpgh xD kys i nie pisz mi tutaj głupot bo się ośmieszasz marny moderatorze czy kim ty tam jestes

• Namo odpiął/ęła i podpiął/eła ten temat
  • Namo odpiął/ęła i przestał(a) promować ten temat