Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Opublikowano
comment_40217

Hejcia 

Mam problem, bo chciałbym zrobić napad, ale ciągle jest 15-20 osób w sesji i mogę czekać w nieskończoność aż dołączą 3 osoby. Moje pytanie brzmi: jest jakiś sposób by dołączyć do sesji gdzie jest dużo osób poza oczywiście wejściem do menu i kliknięciem w "znajdź nową sesję" z góry dzięki ?

Edytowane przez Skoczix

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 12,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Matchmaking musisz wziąć na otwarty, to ta pierwsza opcja przy zapraszaniu. Wtedy gracze z innej sesji będą mogli dołączyć.

• No to jest to. Weź na otwarte.

• Ale on chce aby gracze do niego dołączyli.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_40218
przed chwilą, Skoczix napisał:

Hejcia 

Mam problem, bo chciałbym zrobić napad, ale ciągle jest 15-20 osób w sesji i mogę czekać w nieskończoność aż dołączą 3 osoby. Moje pytanie brzmi: jest jakiś sposób by dołączyć do sesji gdzie jest dużo osób poza oczywiście wejściem do menu i "znajdź nową sesję" z góry dzięki ?

Matchmaking musisz wziąć na otwarty, to ta pierwsza opcja przy zapraszaniu. Wtedy gracze z innej sesji będą mogli dołączyć.

umBDbCc.gif

Opublikowano
comment_40222
1 minutę temu, Skoczix napisał:

A dobieranie graczy? 

Co dobieranie graczy? masz swoich znajomych to im wysyłasz zaproszenia, a tam robisz na zamkniętą nie otwarta.

Opublikowano
comment_40228
2 minuty temu, Cruzzer napisał:

Ale on chce aby gracze do niego dołączyli.

To niech pisze że grać chce z randomami 

1 minutę temu, Namo napisał:

Kto by tam chciał robić jakieś napady, nie znajdziesz ludzi bo albo robią paczki na swobodnej albo mają modowaną kasę.

faktycznie tydzień na 2XP nie ma czasu na napady