Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Opublikowano
comment_7520

Cześć, wie ktoś co trzeba zrobić gdy podczas wczytywania wyskakuje komunikat ''Usługi sieciowe rockstar są niedostępne...'' ? Wcześniej czasami włączała się aktualizacja ale ściągała się bardzo wolno więć pobrałem to w częściach przez przeglądarkę. Aktualnie włącza się tylko ten błąd przeplatając się czasem z błędem 201 i 203. Wie ktoś jak to naprawić?

• Odpowiedzi 57
  • Wyświetleń 76.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Problemów jest sporo każdy z nich wchodzi w usługi Rockstar. Należy szukać rozwiązania w launcher i tam dać na weryfikację plików gry.  Żadna reinstalacja nie ma sensu. Pisać do suportu niec

• ostniatno gdy grałem w gta dołączyłem do sesji online i wyskoczył mi komunikat usługi seciowe rockstar są chwilowo niedostępnie proszę sprubować później prubowałem przez dwa tyg i nic                

Opublikowane grafiki

Featured Replies

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
comment_38662
Dnia 25.05.2018 o 14:22, Te-Tris napisał:

Od wczoraj mam problem z uruchomieniem w ogóle gry. Social Club loguje mnie w offline, a potem wyskakuje, że usługi sieciowe są niedostępne i podaje mi link do strony, gdzie można sprawdzić stan serwerów. Najlepsze jest to, że rzekomo działają. https://support.rockstargames.com/hc/pl/articles/200426246 

Proszę o pomoc!

mam pytanie a jak naprawiłeś to ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
comment_42712

Siemka ?

Od wczoraj mam taki błąd w GTA V Online. Serwery normalnie działają a mi wyskakuje błąd z internetem.. Wcześniej grałem i było wszystko ok.

Rzeczy, które próbowałem:

Wyłączenie Windows Defender

Wyłączenie Zapory Sieciowej

Dodanie GTALaunchera do jakiś reguł wychodzących i przychodzących

i tyle znalazłem w internecie.. nie pomogło

Dlatego proszę was o pomoc >.<

Z góry dzięki

rocksta.png

Opublikowano
comment_42774
13 godzin temu, mkl1338 napisał:

Siemka ?

Od wczoraj mam taki błąd w GTA V Online. Serwery normalnie działają a mi wyskakuje błąd z internetem.. Wcześniej grałem i było wszystko ok.

Rzeczy, które próbowałem:

Wyłączenie Windows Defender

Wyłączenie Zapory Sieciowej

Dodanie GTALaunchera do jakiś reguł wychodzących i przychodzących

i tyle znalazłem w internecie.. nie pomogło

Dlatego proszę was o pomoc >.<

Z góry dzięki

rocksta.png

przecież to normalne to tylko maszyny się psują normalka

• 4 miesiące temu...
  • Namo zmienił(a) tytuł na Usługi sieciowe Rockstar są obecnie niedostępne
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
comment_51857

Siema mam problem nie zainstalowałem do końca gta, pobieranie się wstrzymało na dokładnej połowie czyli 41gb, gdy wchodzę w launcher wyskakuje mi błąd...

”usługi sieciowe rockstar są chwilowo niedostępne...” mam tak 2 dzień nie wiem co zrobić jeżeli ktoś wie lub miał coś podobnego niech napisze jak to rozwiązał/ać

• 11 miesięcy temu...