Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @Bartek, tylko psc, karta lub paypal. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudni

• ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy musz daćbo mam na steam gta NAMO ODPISZ ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy mus

• tak, dostaniesz bana, wysypki, twoja matka puści się z listonoszem, ojca wyjebią z roboty a siostra okaże się bratem

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_20173
2 minuty temu, Reetr0 napisał:

Chodzi mi o to aby uniknąć wyczyszcenia konta bankowego

wykup w chuj garaży kup najdrozsze samochody bunkier, jakies samoloty jak chcesz cokolwiek najdroższego byś mógł sprzedać za kasę, w miarę dobrą i masz

Opublikowano
comment_20175
13 minut temu, Namo napisał:

Najwyraźniej coś zjebaliście. Idźcie czytać opis level up. 

Donejt - wysłany

Login z hasłem i nazwą konta w temacie - wysłane

hasło - zmienione

lvl 12 - jest

Edytowane przez Kamior23

Opublikowano
comment_20177
2 godziny temu, CwaniakArtur napisał:

Kupiłem psc za 50 zł i brakuje mi 1,2  euro do tych 10, co zrobić?

Przy składaniu donejta odznacz ponoszenie dodatkowych kosztów ;)

Opublikowano
comment_20219

Wczoraj wpłaciłem 10 euro na kasę promocyjną. Kiedy można się spodziewać doładowania?

Edytowane przez slawekgta

Opublikowano
comment_20364

@Namo Ty się minąłeś z powołaniem, powinieneś byś pedagogiem w szkole, albo chociaż polonistą. Sądzę, że duża część użytkowników tego forum, nauczy się dzięki Tobie czytać ze zrozumieniem. Ja mam uprawnienia pedagogiczne, ale Tobie do pięt nie dorastam. Twoje metody np. "Czytaj do skutku" są niepodważalnie najlepsze :D

Opublikowano
comment_20375

@Namo Mogę się dowiedzieć czy w końcu udało mi się poprawnie wysłać Ci wiadomość. Bo nie dostałem wiadomości zwrotnej z przybliżonym terminem realizacji.

Edytowane przez Kamior23

Opublikowano
comment_20379
16 minut temu, InertialMPower cs.money napisał:

Kiedy będziesz miał czas zmodować konto, jeśli zrobiłem wszystko jak należy?

Kurwa napisał na górze, że wieczorem bo go w domu nie ma, ludzie xD