Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @Bartek, tylko psc, karta lub paypal. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudni

• ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy musz daćbo mam na steam gta NAMO ODPISZ ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy mus

• tak, dostaniesz bana, wysypki, twoja matka puści się z listonoszem, ojca wyjebią z roboty a siostra okaże się bratem

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_32615

Ile za ten pakiet za 15 euro tylko zamiast 100mln to 200mln?  I wtedy mam Ci w wiadomości dopisać, że chodzi o jakiś indywidualny pakiet? @Namo

Edytowane przez veto PvPro.com

Opublikowano
comment_32651

Pytanie: Mogę grać w coś innego na koncie steam podanym do modowania, czy będzie to w jakiś sposób uniemożliwiało Namo zalogowanie się do Steam czy uruchomienie GTA?

Opublikowano
comment_32676

Czytając wcześniejsze posty nie spodziewałem się realizacji dzisiaj, a tu proszę. Miła niespodzianka. 12 godzin i gotowe. Polecam.

Opublikowano
comment_32679
Dnia 9.03.2018 o 15:38, veto PvPro.com napisał:

Ile za ten pakiet za 15 euro tylko zamiast 100mln to 200mln?  I wtedy mam Ci w wiadomości dopisać, że chodzi o jakiś indywidualny pakiet? @Namo

Opublikowano
comment_32713

Pytanie o wycenę - 13:00, odpowiedź dwie godziny później. Po 16:00 wysłane dane do konta, o 22 odpowiedź od Namo, że się loguje, chwile później znów odpowiedź, że gotowe. Chyba szybszego sposobu na 300 melonów nie ma.

Także ten, Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Opublikowano
comment_32719

@DekoS polecam, kupuj 

Opublikowano
comment_32868

Ku.... Płacę 50 zł i dostaje bana bo źle napisałem hmmm może admin odpowie hmmm na forum zachowanie dziecka jak dla mnie

Edytowane przez PlaciszMaszBana