Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @Bartek, tylko psc, karta lub paypal. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudni

• ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy musz daćbo mam na steam gta NAMO ODPISZ ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy mus

• tak, dostaniesz bana, wysypki, twoja matka puści się z listonoszem, ojca wyjebią z roboty a siostra okaże się bratem

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_20734

Czesć,wysłałem donejta 10 euro gta online level up ,ale nie chcę modowanie ,chciałbym tylko dostać dostęp do sesji.Mam czekać teraz na zaproszenie do znajomych ?

Opublikowano
comment_20782

Siemson. Dobra jestem zainteresowany lvl up 125lvl + 100 000 000 a lepiej 200 000 000 $ałaty.

Po banie wbiłem 13 lvl i teraz pytanie co mam zrobić aby otrzymać lvl +kase? Najlepiej by mi pasowało przes sms bo nie mam aktualnie konta internetowego i tu jest problemo.

Ps. Wasza opcja jest bezpieczna na 100% czy rockstar moze to wykryc i znowu dostane bana?

Opublikowano
comment_20783

Witam. Wczoraj kupiłem usługę Level UP 100mln + 75 lvl poprzez kartę płatniczą mastercard. W prywatnej wiadomości wyslałem Ci passy do social clubu, steam oraz usunąłem steam guard ( mam gta 5 na steam). Płatność na pewno doszła a z Tobą dalej żadnego kontaktu i konto również nie ruszone :/ 

Opublikowano
comment_20795
2 minuty temu, Namo napisał:

Jak wrócę z Zadaru to resztę będę modował.

A czasowo jak to wygląda? Kilka godzin, dni ???