Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @Bartek, tylko psc, karta lub paypal. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudni

• ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy musz daćbo mam na steam gta NAMO ODPISZ ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy mus

• tak, dostaniesz bana, wysypki, twoja matka puści się z listonoszem, ojca wyjebią z roboty a siostra okaże się bratem

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_23817

Nie podałeś platformy;) Namo nie będzie tracił czasu żeby sprawdzić czy masz konto na sc czy na steamie. Mam nadzieję że pomogłem;)

download.jpg

Opublikowano
comment_23835

Napisać:  Pakiet - Ekonomiczny/Promocyjny czy tylko Promocyjny?

Na kiedy jesteś w stanie ogarnąć kasę?

Edytowane przez horacy8

Opublikowano
comment_23928

Siemka jestem tu pierwszy raz no i brakuje mi troche hajsu. Mam pare pytan. Czy to serio dziala? Chciałbym kupic $$$ za 25-30zł smsem da sie tak? Jesli tak to ile to wyjdzie hajsu w GTA. I czy mozna zaplacic smsem mniejsza kwote za mniejsza ilosc $$$ w gta. Chce tylko pieniadze bez rp broni itd :DLicze na szybka odpowiedz :D 

Opublikowano
comment_23936
Przed chwilą, khkslos napisał:
hi

I need an account gta online Hucker Opposite $$$$$$

do you need to get your account modded or you want money drop or an new account?

Opublikowano
comment_23995

Jak teraz zamówiłbym pakiet Level up 125 lvl + 100 000 000 $ kiedy byłby gotowy?

Edytowane przez FRXxXu

Opublikowano
comment_24046
7 minut temu, radek20035 napisał:

Ta oferta za 130 zł jest aktywna i ile się zwykle czeka na wbicie od 12 lvl ?

@radek20035 Jest aktywna i czeka się około 1 do max 2 dni na zmodowanie konta

Jeśli pomogłem to strzel pozytywną reakcję ;)