Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @Bartek, tylko psc, karta lub paypal. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudni

• ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy musz daćbo mam na steam gta NAMO ODPISZ ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy mus

• tak, dostaniesz bana, wysypki, twoja matka puści się z listonoszem, ojca wyjebią z roboty a siostra okaże się bratem

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_24086

Namo, jeżeli chcę skorzystać z oferty promocyjnej, to w wiadomości z danymi do logowania powinienem pod spodem, pod danymi logowania zamieścić notkę "Oferta promocyjna" czy zastosować inny dopisek?

Opublikowano
comment_24108
3 minuty temu, ZdechlyChomik napisał:

Chciałbym tylko 200 000 000$ na konto postaci,ile za to?

10euro. I przeczytaj instrukcję w temacieLEVEL UP jak zamówić taki pakiet

Opublikowano
comment_24121
1 godzinę temu, klarmati napisał:

Można kupić to SMSem?

Nie tylko PSC , Paypal , Karta

ale jesli koniecznie ci zależy na sms to kup money lobby

Opublikowano
comment_24132

@Namo , wysłałem wczoraj donejta i według TipeeeStream został on wysłany. Po wysłaniu, pod spodem szczegółów była notka, że informację o transakcji dostanę na maila (zrzut ekranu - https://i.imgur.com/w5TJGJN.png). Nie dostałem. Otrzymałeś tego donejta czy wystąpił jakiś błąd i do Ciebie nie dotarł? W wiadomości prywatnej z danymi logowania, którą wysłałem jest nick, z którego wysyłałem donejt. Wszystko jest ok?

Edytowane przez grzesio

Opublikowano
comment_24149
5 godzin temu, Namo napisał:

Więc napisz do nich skoro to oni obiecali ci

Napisałem. Dostałem odpowiedź, że otrzymałeś donate'a. Kiedy mogę spodziewać się Level Up? Będziesz modować dzisiaj wieczorem?

Opublikowano
comment_24168
Dnia 30.11.2017 o 20:22, matijashelo napisał:

Nie tylko PSC , Paypal , Karta

ale jesli koniecznie ci zależy na sms to kup money lobby

Można SMS płacić za lvl up tylko SMS+ Tam Daley jest link do the platnosci an tipanddonation