Skocz do zawartości
  • Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj – załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, Trylek napisał:

Witam serdecznie, chciałem się zapytać w jakich godzinach są wysyłanie zaproszenia.

Drogi Trylku, jeśli jesteś istotą na tyle rozumną żeby napisać zdanie, zapewne umiesz też czytać ze zrozumieniem, to co napisałeś było poruszane już 50 razy od kiedy zaczęła się przerwa, sprawdź to sam i nie wkurwiaj ludzi, z poważaniem Cowoskyy.

18 minut temu, playerOnlyOne napisał:

.......

Nic twoja odpowiedz nie wniosła do tego tematu jak i odpowiedzi na moja odpowiedz.

Co do tematu, nie przeglądałem wszystkiego... Sądziłem, że jest tu na tyle kulturalne i miłe community, które byłoby wstanie odpowiedzieć na durne pytanie nowego użytkownika tego forum. 

25 minut temu, JDsss. napisał:

@Trylek ten dzieciak spina się do każdego kto zada pytanie co było nwm kurwa 10 stron temu bo go to dowartościowuje czuje się jak dorosły upominając innych 

No nie wiem o kim mówisz dzieciak, który się dowartościowuje, mając w nicku "JD". Btw. chyba cię w szkole na polskim o ortografii nie uczą (struż, brak przecinków itp.). 

Edytowane przez LumnoxX

17 minut temu, Moteke napisał:

@Trylek niestety wiele osób tutaj miłych nie jest no ale... W każdym razie, kiedy zakupisz money lobby, to raczej w wciągu kilku godzin otrzymasz zaproszenie od bota, które później wykorzystasz do wejścia na prywatną sesję. 

Jest ktoś normalny, dziękuję za odpowiedz ;-)

14 minut temu, JDsss. napisał:

@Trylek ten dzieciak spina się do każdego kto zada pytanie co było nwm kurwa 10 stron temu bo go to dowartościowuje czuje się jak dorosły upominając innych 

Zgadzam się w 100%

Hah, @JDsss.  Według ciebie to było 10 stron temu? to jest na każdej stronie po średnio 2 razy, pojawia się też co chwile w chatboxie... chyba można zrobić choć mały research przed zadaniem kolejnego bezsensownego pytania...

edit: Sam zapytałeś się o to 7 razy.

Edytowane przez Iron_cowosky
  • Lubię to 1

• Namo promuje ten temat
  • Namo odpiął/ęła i podpiął/eła ten temat
  • Namo odpiął/ęła i przestał(a) promować ten temat