Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_26156
19 minut temu, GoldThePlayer_PL napisał:

@Gal_Anonim Auto Keyboard Presser nie działa w GTA a w przeglądarce działa :/

U mnie działa. Jak nie umiesz obsługiwać programu z dwoma przyciskami, to nie mój problem.

Opublikowano
comment_26157
4 godziny temu, Namo napisał:

Tak, oczywiście. Każdy wyjebany z Money Lobby twierdzi, że nic nie zrobił a Namo to pojeb wywala za nic grzeczne gówniaki.

Wyrzuciłeś mnie ale za co?? nie gówniaki tylko 84 rocznik i z kultura zapytałem bo mnie nawet przy kompie nie było więc za co? Wbija człowiek o 7 rano 25 osób wychodzi, wpada o 14, 28 osób wiec wychodzi, i tak cały dzień próbuje i nic, zostawiam afka od 23 zostaje wyrzucony z sesji i znajomych przez sare.Jak odchodziłem postać stała i pasywka była załączona.

Opublikowano
  • Autor
comment_26158

Przecież wystarczy położyć coś na klawisz CapsLock i nie wyrzuci za AFK.

1 minutę temu, pucek0072 napisał:

Jak odchodziłem postać stała i pasywka była załączona.

Wychodzi na to, że jestem psychopatą i wyrzucam ze znajomych konta sypiącego za nic. Jak skończę terapię u psychiatry to dam znać.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_26159
2 minuty temu, Namo napisał:

Przecież wystarczy położyć coś na klawisz CapsLock i nie wyrzuci za AFK.

Wychodzi na to, że jestem psychopatą i wyrzucam ze znajomych konta sypiącego za nic. Jak skończę terapię u psychiatry to dam znać.

Czy ja coś sugeruje? próbuje się dowiedzieć za co a ty za każdym razem dajesz z dupy odpowiedz.

Opublikowano
comment_26161
1 minutę temu, Namo napisał:

Odpowiedź jest prosta, jeżeli został wyrzucony z sesji i znajomych konta sypiącego znaczy to, że naruszyłeś regulamin.

Ok ta rozmowa jest bez sensu. Dzięki za te 3 mln uzbierane w 2 dni pozdro.

Opublikowano
comment_26163
Przed chwilą, Namo napisał:

Serio? Zainwestuj w lepszego neta i sprzęt bo tu chłopaki robią 20 mln w godzinę.

tak jak jest 13 osob na sesji a nie 25.

Opublikowano
  • Autor
comment_26178
2 minuty temu, Nitraz #CsWorld.pl napisał:

Ja przecież dopiero co wysłałem Ci donejta

A może mi się skojarzyło z innym gówniakiem co ma kreseczki w nicku. Czekaj na swoją kolej w takim razie.

Opublikowano
comment_26181

Pisze po raz kolejny. Dodales mnie na Sarze, ktora ma pełną liste znajomych. Czekam juz okolo 4 dni az mnie dodasz na nowym koncie. Moj nick - pudaj121

1 minutę temu, Wujek Komandos [PL] napisał:

@Namo czemu moje posty tu są ignorowane?

nie jestes jedyny

Opublikowano
comment_26183
1 minutę temu, Wujek Komandos [PL] napisał:

Nowy tu jestem na forum i pierwszy raz uzyłem dotacji. Pewien błąd zrobiłem i chcę wiedzieć co teraz.

Ps. łatwo sprawdzić że dziś dopiero tu założyłem konto

mogles czytac regulamin

Opublikowano
  • Autor
comment_26185
6 minut temu, Wujek Komandos [PL] napisał:

moje posty tu są ignorowane?

Bo zadajesz durne, głupi, z dupy pytania zamiast zająć się studiowaniem zawartości wątku o Money Lobby w oczekiwaniu na swoją kolej. Nie pierwszy raz zauważam, że najbardziej niecierpliwą częścią społeczeństwa są gówniaki takie jak ty. Więc się ogarnij szczylu bo cię stąd wyjebię.

Opublikowano
comment_26186

@Namo czytałem wszystko ale na screenie było zaznaczone "chce wesprzeć..." a tego zapomniałem zaznaczyć i chciałem wiedzieć czy ten błąd spowoduje że nie zostanie dodany panu. ja poczekam w kolejce ile trzeba tylko się tym denerwuje.

Edytowane przez Wujek Komandos [PL]

Opublikowano
  • Autor
comment_26188
4 minuty temu, Wujek Komandos [PL] napisał:

tylko się tym denerwuje

Dodatkowo gówniaki się denerwują, niedługo będziecie mieć w gimbie zajęcia z radzenia sobie ze stresem. Jakby cię cisnęło to idź do kibelka.

1 minutę temu, damianosx3 napisał:

wolisz uciekac od odpowiedzialnosci?

Jakby ci się braciszek urodził to daj znać, będę przelewał twojej matce alimenty.