Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_26362
Przed chwilą, Namo napisał:

Twój zajebisty internet nie jest w stanie przetworzyć transakcji z SocialClub a sąsiada Passat ma oryginalny uchwyt na Nokię 6310.

hahaha z tego co wiem to wszystkim to wyskakuje i to jest norma, mnie ino interesuje czemu mi kasy nie zbiera jak sie takie cos pokazuje. Tym passatem to mnie akurat rozjebales! Lubie! haha

Opublikowano
  • Autor
comment_26390
2 minuty temu, tomaszszymon napisał:

Nie mam już Sary w znajomych

Nie ma już miejsca dla tych co kupili prawie miesiąc temu November 28, 2017.

3 godziny temu, CriticalTub69 napisał:

ponowny donate poleciał to dostanę zapro?

tak

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_26393
2 minuty temu, Namo napisał:

Nie ma już miejsca dla tych co kupili prawie miesiąc temu November 28, 2017.

Przepraszam, ale zapłaciłem za money lobby, a to że nie zdążyłem jeszcze zebrać wynika z tego,że nie prowadzę gówniakowego życia przy kompie.

Opublikowano
comment_26398

Miejsca to możesz nie mieć dla nowo kupujących, a nie dla tych co już zapłacili. To jawne oszustwo, bo piszesz że "Na zebranie tej kasy nie masz limitu czasowego".

Opublikowano
comment_26404

Zastanawia mnie jeden fakt, dlaczego tak się wykłócacie ,że zostaliście wyrzuceni przez konto sypiące. Regulamin jest jasno określony, jeśli Ci nie odpowiada ,nie musisz korzystać z lobby... Namo przeciez nie wyrzucałby  ludzi bez powodu. Myśle ,ze nie jest problemem dostosowanie się do panujących tutaj zasad ;)

Edytowane przez afytos