Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_28551

Cześć, dokonałem zakupu "Money Lobby" 
Czy jest gdzieś jakaś informacja który jestem w kolejce do tego Lobby? Jeżeli nie, to jaki jest przewidywalny mniej więcej czas. Liczony w godzinach czy też minutach?
Powinienem mieć ciągle włączoną grę i czekać na zaproszenie do znajomych?
Pozdrawiam.

Opublikowano
comment_28558

Dzisiaj podczas jednej z sesji zostałem usunięty ze znajomych przez ania.gtaforum.pl . Zostałem zaproszony ok tydzień temu i przez ten czas zdążyłem uzbierać jakieś 40 mln. Chciałbym poznać powód usunięcia ze znajomych.

Opublikowano
comment_28566
8 godzin temu, KubekBezUszka napisał:

Powiem tylko tyle czytanie komentarzy nie boli i gdyby taka osoba mogła poczytać komentarze,które są wyżej i na poprzednich stronach to wszystko zobaczy :)

Widzisz za to ja trochę poczytałem i wnioskuje że jesteś troche taki....imbecylowaty

Edytowane przez Buahahaha

Opublikowano
comment_28574

@Namo Level Up znów mnie nie zawiódł, szybko i miło! Dziękuję! I @Namo nie denerwuj się, jak ludzie nie umia się zachować i szanować tego co ktoś inny dla nich robi to chuj z nimi, dzięki jeszcze raz.

Opublikowano
comment_28586
3 minuty temu, DragonJCM napisał:

Z jakiego powodu zostalem wyrzucony ze znajomych z Ani?

Wybierz sobie jakiś punkt z regulaminu to się dowiesz.

umBDbCc.gif

Opublikowano
comment_28593

dostałem zaproszenie do tej Ani. Teraz musze czekać aż dostane zaproszenie do lobby, czy samemu wysłać zaproszenie do gry ?
Pozdrawiam.

Opublikowano
comment_28595
4 minuty temu, Kajrol napisał:

dostałem zaproszenie do tej Ani. Teraz musze czekać aż dostane zaproszenie do lobby, czy samemu wysłać zaproszenie do gry ?
Pozdrawiam.

P: Kiedy dostanę zaproszenie do sesji Money Lobby?
O: Nigdy! Musisz dołączyć do sesji samodzielnie.

Opublikowano
  • Autor
comment_28599
18 minut temu, Kajrol napisał:

samemu wysłać zaproszenie do gry ?

Eha, leci fala niedojebanym umysłowo gówniaków co nie potrafią czytać. Zaraz będą skomleć dlaczego zostali wyjebani z money lobby.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_28606

Siema wbiłem na sesje o godzinie około 18 i nabiłem tylko 5 mln ponieważ pieniądze lecą seriami i to po jakieś 4/5 paczki. Nick bota Sara.gtafomum.pl

Edytowane przez MManieKK

Opublikowano
comment_28608
1 minutę temu, AzeN napisał:

I co z tego? 

od 18 to nie sądzisz że do 21 powinno juz być 100mln wszystkim osobą na sesji tak sypie że prawie nic 

Opublikowano
comment_28610
20 minut temu, MManieKK napisał:

wszystkim osobą na sesji tak sypie że prawie nic

Trzeba było brać LVLUP zamiast teraz płakać, że nie leci.

umBDbCc.gif

Opublikowano
comment_28611
Przed chwilą, Cruzzer napisał:

Trzeba było brać LVLUP zamiast teraz płakać, że nie leci.

ale moze ja wolałem to bo nie chciałem nikomu podawać hasła do mojego konta a jest napisane "dzięki money lobby gtaforum.pl SZYBKO i bezpiecznie"