Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_29453

@Namo Tylko potwierdzam to jak jest... A propos, Wyślesz ss z okresu 1 stycznia? Wiem że to tak głupio, ale wolałbym mieć pewność, bo zapłacę kolejnego donate jeśli nic się nie wyjaśni...

Opublikowano
comment_29463

Kurwa, zajebiście. Ehhhhh, człowiek istota błędna, Dostaniesz kolejnego donejta... Przynajmniej na coś ci się przydadzą te kasiorki. Głupota nie boli ale się trzeba liczyć z konsekwencjami. Czyli można powiedzieć że dostałeś taki jakby napiwek xD

Opublikowano
  • Autor
comment_29464
5 minut temu, MrKowal1233 napisał:

trzeba liczyć z konsekwencjami

Tak, trzeba uważać co się robi. Ja kiedyś zamówiłem część do auta nie sprawdziwszy dokładnie i do dziś leży mi garażu kawałem aluminium za 250 zł.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_29472
50 minut temu, ofylypczuk napisał:

Siema Namo wpłaciłem hajs na lobby kiedy będę mógł wbić ?

Nie widzisz informacji na czerwono???? Ślepy jesteś? 

Opublikowano
comment_29482
1 godzinę temu, ofylypczuk napisał:

Napisałem to kiedy , jeszcze tego nie było xD

Napisałeś w zeszłym tygodniu? Ciekawe kurwa. Bardzo ciekawe.

Opublikowano
  • Autor
comment_29517
2 godziny temu, AGENT-EnVyUs napisał:

10€ za Money Lobby

money lobby kosztuje 5 eur

2 godziny temu, AGENT-EnVyUs napisał:

nie otrzymałem zapro do znajomych

nie dziwie się skoro aż tak kuleje twoja umiejętność czytania

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_29524

Niby spoko bo dostałem hajs, ale wyrespiłem sobie 1MLN i wyszedłem bo bardzo wolno szło i rzucający hajsem mnie usunął i już nie mogę respić. 

Opublikowano
comment_29546

Czyli co już więcej mi nie rzuci hajsu? Rozumiem jak ja bym go usunął ale to on to zrobił, a chcę trochę więcej hajsu. Wczoraj wyszedłem z lobby bo bardzo wolno leciało w godzinę poleciał tylko 1 milion