Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_31335

@Arcaniusz czytaj opis kurwiu

Opublikowano
comment_31337

Hej! Dziś zakupiłem dostęp do money lobby i dostałem nawet zaproszenie bardzo szybko. Wiem, że bot miał restart przed 20, ale po restarcie bot wyrzucił mnie ze znajomych. Czy bot mnie z powrotem doda?

Opublikowano
comment_31340
3 minuty temu, Namo napisał:

Nie, nie toleruję gówniaków z owsikami.

Czyli mam rozumieć, że nie dostanę tego w pełności za co zapłaciłem? 

Prościej zostałem oszukany?

Opublikowano
  • Autor
comment_31342
1 minutę temu, Kamileqq69 napisał:

zostałem oszukany?

Ja zostałem oszukany, w donejcie napisałeś "Akceptuję regulamin Money Lobby" a miałeś go w dupie. Chciałeś wykiwać Freda ...?

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_31343
1 minutę temu, Namo napisał:

Ja zostałem oszukany, w donejcie napisałeś "Akceptuję regulamin Money Lobby" a miałeś go w dupie. Chciałeś wykiwać Freda ...?

A takto przepraszam bo nie widziałem za co. Teraz już wiem. Przepraszam za niepotrzebną małą dyskusję.

Opublikowano
comment_31476

Niewiem dlaczego zostałem usunięty z konta sypiącego D: na socialclubie nazywam sie Damian1357PL i zapłaciłem 20zł po 2 dniach zostałem usunięty, dlaczego?

Opublikowano
comment_31481

@Namo Przepraszam, nie doczytałem i nie z czaiłem co to tryb pasywny "

1. Na Money Lobby należy uczestniczyć na trybie pasywnym."

Wyrzucono mnie ze znajomych po kilku godzinach, wysłałem dziś next donejta.
    Obczaiłem już dokładnie co i jak prosiłbym jeśli możesz o ponowne zaproszenie do znajomych w celu zebrania pieniędzy.

Jeszcze raz przepraszam za narażenie przez moją głupotę, pozdrawiam. :)
Opublikowano
comment_31496
Dnia 15.2.2018 o 18:57, Namo napisał:

regulamin

Przez prypadek wleciałem deluxo na minigolfa ale był w powietrzu D: czołg zestrzelił deluxo i tyle prosze moge zostać znowu dodany a jeżeli nie to jeżeli kupie znowu donejta za 20zł to bede dodany czy mam perm bana na koncie sypiącym? :/

Opublikowano
comment_31498

@Damian1357PL zapłać 5 euro, i wbijasz ponownie, oczywiście czekając w kolejce.

Opublikowano
comment_31512

@Requ dostaniesz za 15 lat 30 dni , 5 godzin, 31 minut i 22 sekundy. a tak na serio to ok 2 dni

Edytowane przez chmielu_psx
literówka

Opublikowano
comment_31534

Cześć kupiłem money lobby wysłałem donste 3 godziny temu i jeszcze nie dostałem zaproszenia do znajomych. Proszę o odpowiedź :) 

Opublikowano
comment_31538
Przed chwilą, Frodziu napisał:

Chodziło mi o odpowiedź kiedy dostane w końcu to zaproszenie

Przejrzyj kilka ostatnich stron wątku. Cały czas ktoś o to pyta to znajdziesz odpowiedź ;)

umBDbCc.gif

Opublikowano
comment_31539
Przed chwilą, Cruzzer napisał:

Przejrzyj kilka ostatnich stron wątku. Cały czas ktoś o to pyta to znajdziesz odpowiedź ;)

ok dziękuję ;)

Opublikowano
comment_31540

cześć, jaki jest czas oczekiwania na zaproszenie? Kiedyś jak kupowałem Money Lobby robił to Namo na live i było to praktycznie od razu a teraz jak jest? Z góry dzięki za odpowiedź.

Opublikowano
comment_31563
15 godzin temu, Yasuni napisał:

cześć, jaki jest czas oczekiwania na zaproszenie? Kiedyś jak kupowałem Money Lobby robił to Namo na live i było to praktycznie od razu a teraz jak jest? Z góry dzięki za odpowiedź.

Pytnie (P): Wpłaciłem kasę XX minut/godzin temu. Kiedy dostanę zaproszenie do Money Lobby?
Odpowiedź (O): Jest dużo chętnych. Zwłaszcza przed i po wydaniu nowego DLC. Dostaniesz zaproszenie, kiedy przyjdzie Twoja kolej.