Skocz do zawartości
  • Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj – załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Rekomendowane odpowiedzi

przepraszam ale regulamin cały przeczytałem stałem na pasywnym zalecane jest się nie ruszac to się nie ruszałem

jak bylem gdzies indziej to dojezdzalem autem tam i robie to co u gory jest napisane nikomu kasy nie podkradlem

ale to nie przypadek bo gdy ostatni raz farmilem kase to sam wyszlem z sesji , aha i kasy nie wplywala do banku

a jak cos zle jednak zrobilem to przepraszam i więcej tego nie popelnie

1 minutę temu, ForntDust napisał:

przepraszam

Patrząc na sposób w jaki wypełniłeś wiadomość można tylko się domyślać, że zrobiłeś to po swojemu i nie zrozumiałeś pisanego po polsku opisu i regulaminu.

Tak jak każdy usunięty ze znajomych, dopiero po tym czytacie regulamin i próbujecie mnie zapewnić, że był stosowany. Przeczytaj regulamin, tam jest napisane jak wrócić na sesję.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

ale trochę mi smutno bo nic nie zrobilem niestosownego a te 30 zł mialo byc na wakacje na pamiątki a jednak wydalem na money lobby

ale szkoda że się nie da cofnąć ?

widocznie kasa w plecy bo ledwo z 30 mln zebralem

czyli nie ma szans na ponownie uczęstniczenie w money lobby ?

nawet jak wplace kolejne 30 zł ?

ps. napisalem wiadomosc po angielsku bo myslalem ze odbiorca to nie polak więc

5 minut temu, ForntDust napisał:

nic nie zrobilem niestosownego

A ja nie wyrzucam z money lobby za niewinność.

6 minut temu, ForntDust napisał:

jak wplace kolejne 30 zł ?

Widzisz, znowu się podkładasz, jakbyś czytał regulamin to byś wiedział.

6 minut temu, ForntDust napisał:

myslalem ze

Dorabianie sobie własnej ideologi do money lobby to najczęstsza przyczyna wylecenia z niego.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

teraz czytalem byle znalesc to o nie cofaniu

a jestem taki wkurzony że nawet nie wiem prawie co piszę

ale nwm czy będe chcial kolejne 30 zł wydac na to bo dość już mam tego wszystkiego

dzis awantura o to na co dalem te 30 zł i się okazalo że poszly w plecy

a da rade aby ponownie powrocic do money lobby "nie licząc ponownej zaplaty " ?

• Namo odpiął/ęła i podpiął/eła ten temat
  • Namo odpiął/ęła i przestał(a) promować ten temat