Skocz do zawartości
Przeglądaj w aplikacji

A better way to browse. Learn more.

GTA Forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Program Grand Theft Auto V przestał działać

Opublikowano
comment_1379

Odpalam grę... i nic. Wywala mnie. PROGRAM GTA PRZESTAŁ DZIAŁAĆ. WTF?!

Czy ktoś z Was uporał się z tym problemem? Kupiłem grę w pudełku (7 DVD), powtórna instalacja i świeża aktualizacja nie pomogły, posiadam najnowsze sterowniki do grafiki NVIDIA, DirectX 11 i GeForce Experience, wyłączałem antywirusa, uruchamiałem jako administrator i nic... Dalej to samo.

Mój sprzęt:
GeForce GTX 650 (2 GB) / Wersja sterownika: 368.81
IntelCore i5 4440 (3.1 GHz)
8 GB RAM
Windows 8.1

POMOCY!!! Ratunek tylko w Was! Inaczej 170 zł do kosza...

1.png

2.png

IMG_6078.JPG

• Odpowiedzi 93
  • Wyświetleń 78,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_26273

Witam mam problem gdyż grałem sobie na luziku z ziomkami w gta aż wprowadzili tą nową aktualizacje po czym zaaktualizowałem gta i zaczełem grać i od tamtego czasu po 15min grania wywala mnie z gta karta graficzna zaaktualizowana  DirectX 11 więc nie wiem oco chodzi reinstalowałem gre nic nie pomaga prosze o pomoc 

Opublikowano
comment_26277
17 minut temu, Bfust napisał:

Witam mam problem gdyż grałem sobie na luziku z ziomkami w gta aż wprowadzili tą nową aktualizacje po czym zaaktualizowałem gta i zaczełem grać i od tamtego czasu po 15min grania wywala mnie z gta karta graficzna zaaktualizowana  DirectX 11 więc nie wiem oco chodzi reinstalowałem gre nic nie pomaga prosze o pomoc 

Czyli nic nie zrobie

Opublikowano
comment_26282
Przed chwilą, Cruzzer napisał:

Raczej nie. Zbugowane napady, wywalanie z akcji gdy dołączy widz to tylko część problemów po 1.42.

A naprawią to czy 150 złoty poszło sie yebać "?

Opublikowano
comment_26676
Dnia 19.12.2017 o 19:02, Bfust napisał:

A jaki komunikat masz ? A próbowałeś na innej sesji, czy tylko na tej co Cię załadowało. Coś ci obciąża proces zobacz co to jest ?

Nie wszyscy mają ten problem, gdyż ja go nie mam. 

Opublikowano
comment_26807
Dnia 22.12.2017 o 11:43, Recon napisał:

A jaki komunikat masz ? A próbowałeś na innej sesji, czy tylko na tej co Cię załadowało. Coś ci obciąża proces zobacz co to jest ?

Podczas grania nagle wywala mnie albo w ekranie ładowania albo w domu albo jak wsiąde do auta albo w trakcie gry wyskakuje Gta 5 przesał działać i tam sie ładuje i zakończ proces . Tylko na tej co sie załadowała jak to obciąża proces pisze mi 13k na 20k 

Dnia 22.12.2017 o 11:43, Recon napisał:

A przepraszam faktycznie jak wchodze w menadżer zadać to pisze że procesor jest na czerwono

i 88%

ale nie rozumiem bo gta zabiera niby 50% a nic innego nie zabiera wienc oco kaman :(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
comment_28349

W GTA online obciąża i to nieźle. Ale możesz zmniejszyć w ustawieniach gry takie tam jak jakość tekstur, wideo, jakość. A u góry masz zielony pasek wykorzystania pamięci w grze im mniej tym lepiej. Jak pasek dojdzie do końca to gra się zawiesi lub nawet wcześniej po prostu zabrakło pamięci w karcie graficznej. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
comment_29944

Witam!
Otóż od jakiegoś czasu nie mogę włączyć GTA. Gdy się włącza to normalnie się loguje jak zawsze , niby wszystko dobrze, a tu nagle wyskakuje okienko że GTAV.exe przestał działać.
Próbowałem włączyć z trybu awaryjnego - nic, aktualizacja sterowników - nic. Dalej się zawiesza czy coś.
Karta Graficzna - Gtx 750 Ti Tf 2Gb
Procesor - Amd Fx-6300 3.8ghz
Dysk HDD Green 1TB
SSD Kingston v300 120Gb na system
System Windows 7 64 bit.

Edytowane przez judII

Opublikowano
comment_29988
2 minuty temu, Grandprixteam napisał:

8 gb a gra zmieniła wymagania sprzętowe ?? bo 5 dni temu grałem bez problemu.

Jak masz 8GB RAMu to powinno działać.Jedyne wyjście to jest reinstalacja GTA

Jak pomogłem możesz dać +rep :)

Opublikowano
comment_29990
2 minuty temu, Grandprixteam napisał:

jzu to 2 razy zrobiłem raz na starym windowsie teraz na czystym

To jak już 2 razy reinstalowałeś to ja nwm dlaczego nie działa.

Jak pomogłem możesz dać +rep :)