Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @Bartek, tylko psc, karta lub paypal. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudni

• ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy musz daćbo mam na steam gta NAMO ODPISZ ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy mus

• tak, dostaniesz bana, wysypki, twoja matka puści się z listonoszem, ojca wyjebią z roboty a siostra okaże się bratem

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_24305

Polecam każdemu komu nie chce się stać na money lobby albo robić w kółko napadów, donejt > wiadomość > chwilę poczekać > i można się na nowo cieszyć gta online.

Opublikowano
comment_24352

Namo a jak ci w niedziele wysłałem wiadomosć (wiem pisze to samo ) bo w donejcie napisałem hasło itd to przyjmiesz mi tego donejta czy nie?

Opublikowano
comment_24358
Przed chwilą, av9ronz napisał:
3 minuty temu, NawalamSalto napisał:

Ja prawdopodobnie zrobiłem ten sam błąd :/

hehehe no to teraz wyslij do Namo to co wyslales w donejcie czyli login haslo pakiet, a w temacie wiadomosci nick jaki dales na donejcie ;d

Opublikowano
comment_24360
24 minuty temu, NawalamSalto napisał:

hehehe no to teraz wyslij do Namo to co wyslales w donejcie czyli login haslo pakiet, a w temacie wiadomosci nick jaki dales na donejcie ;d

Tobie juz działa wszystko?

Opublikowano
comment_24382
1 minutę temu, Namo napisał:

Na to wychodzi

Ok, to czekam. Czy jutro po południu/ wieczorem będzie można normalnie grać? 

Opublikowano
comment_24385
Przed chwilą, Namo napisał:

nie chce mi się pisać po raz enty żebyś nauczył się czytać

czyli nie moge liczyc na pomoc? :v moglbys napisac o co chodzi i by bylo juz po sprawie xD to nie, musisz wyzywac xD

Edytowane przez NawalamSalto

Opublikowano
  • Autor
comment_24388
1 minutę temu, NawalamSalto napisał:

moge liczyc na pomoc?

Tak, oczywiście. Dostałeś prosty i jasny opis Level Up wraz z instrukcjami, to wystarczy. W pozostałych kwestiach zgłoś się do swojego nauczyciela języka polskiego.

2 minuty temu, NawalamSalto napisał:

musisz wyzywac

Nie wyzywałem cię, poniżej masz zrzut naszej korespondencji kłamczuszku.

wyzywanie.png

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_24389

chodzilo mi o wyżywanie się xD jesteś nie miły, o to mi chodzi. dobra to w takim razie nie dostane tego co chcialem dostac jo? ;v a jesli bym chcial, to musze ponownie wyslac donejta itd?

Edytowane przez NawalamSalto