Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_21077

Piękna słoneczna niedziela, zapaliło się trawy. Wbijam na sesję a tam już koniec zabawy. Szkoda bo trzeci dzień czekałem i znów się rozczarowałem. Czekam więc dalej aż 100 baniek do mnie trafi. Mam nadzieję, że mi się to dziś przytafi.

Opublikowano
comment_21080

Zapłaciłem prawie 6 euro czekam prawie 3 godziny.I żadnego powiadomienia lub maila!

Ps.mój znajomy czekał tylko godzinę 

Edytowane przez PolishBoy13

Opublikowano
comment_21095

Witam. Mam 2 szybkie pytanka.

1. Czemu nie mogę wziąć więcej niż 100 milionów?

2. Czy po zebraniu 100 milionów i wydaniu nich, mogę wejść ponownie na sesję i zarabiać dalej?

Opublikowano
comment_21099
48 minut temu, g6b2l9 napisał:

2. Czy po zebraniu 100 milionów i wydaniu nich, mogę wejść ponownie na sesję i zarabiać dalej?

Zassij więcej i się przekonaj.

Selekcja naturalna na pewno zadziała.

Opublikowano
comment_21100
14 minut temu, JestemNagi napisał:

Mam pytanie czy jak kupie lvl up to dostane zaproszenie od innej osoby czy jak

nic nie dostaniesz, dopoki nie nauczysz sie czytac

46 minut temu, g6b2l9 napisał:

twojej matce tez wystarczy raz zaplacic i korzystac do woli?

Opublikowano
comment_21101
1 godzinę temu, g6b2l9 napisał:

1 wiec=ban

2 nie inni tez chcą, nie jestes sam/a

Edytowane przez AngryYT

Opublikowano
comment_21114

dostałem zaproszenie od wiki do znajomych i od 2 tygodni w sumie czekam na zaproszenie do gry. Rozumiem że jeszcze jest duża kolejka?

Opublikowano
comment_21115
7 minut temu, dzs napisał:

dostałem zaproszenie od wiki do znajomych i od 2 tygodni w sumie czekam na zaproszenie do gry. Rozumiem że jeszcze jest duża kolejka?

Ja to nie mam pojęcia, kiedyś kupiłeś Money Lobby i po godzinie dostwałeś zapro i obiecane Money Lobby a teraz to sam nie wiem co sie z nimi dzieje.. Nie chce mi sie codziennie po kilka godzin w gierce siedziec i czekac na zaproszenie :D 

Opublikowano
comment_21121
5 minut temu, Konax2555 napisał:

Cześć namo! Wysłałem hajs w bodajże sobotę za pomocą PSC. Nie dostałem zapki do znajomych. mam czekać?

Pozdrawiam

Jak każdy.

Opublikowano
comment_21134
Przed chwilą, Namo napisał:

ta kończą cymabły co mają wyjebane na regulamin Money Lobby

Czekaj czekaj, zacznijmy od tego że wymienisz mi punkt który złamałem w regulaminie