Skocz do zawartości
  • Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj – załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Rekomendowane odpowiedzi

Skoro myślisz, że złamałem punkt to proszę bardzo:

1. Na Money Lobby należy uczestniczyć na trybie pasywnym. - byłem na trybie pasywnym 
  2. Po polu golfowym lub lotnisku należy poruszać się pieszo. - stałem w miejscu 
  3. Zakaz wszelkich pojazdów na terenie pola golfowego i lotniska. - przez polem golfowym wysiadłem i stałem po prostu na polu 
  4. Nie biegaj podczas sypania hajsu ani nie poruszaj się niepotrzebnie. - stałem w miejscu na AFK'u byłem przez cały ten czas 
  5. Nie wolno zbliżać się do postaci sypiącej i innych zbierających hajs. - stałem sam wokoło mnie nie było nikogo
  6. Nie rób zakupów na zamkniętej sesji takiej jak Money Lobby ani każdej innej sesji niepublicznej. - nie robiłem wyszedłem od razu jak chciałem coś zakupić 
  7. Uczestniczyć w Money Lobby można tylko posiadając min. 12 poziom RP. - miałem około 50
  8. Zbierz nie więcej jak GTA$ 100 000 000, przekroczenie tej kwoty może skutkować banem w GTA Online. - zebrałem tylko 1 mln
  9. Po zebraniu GTA$ 100 000 000 opuść sesję i usuń konto sypiące ze znajomych. - nie zebrałem tej sumy, a sypiący sam mnie wyrzucił ze znajomych 
  10. Zebranych pieniędzy nie wolno wpłacać do banku, trzymaj je przy sobie. Jeżeli chcesz mieć hajs w banku skorzystaj z Level Up. - nic nie robiłem z pieniędzmi tylko je wydałem na innej sesji 
  11. Naruszenie regulaminu i nie zapoznanie się z opisem Money Lobby skutkuje wyrzuceniem z sesji lub usunięciem ze znajomych konta sypiącego. - zapoznałem się 
  12. Ponowne dodanie po usunięciu ze znajomych konta sypiącego możliwe jest wyłącznie po wysłaniu kolejnego donejta. - tutaj to się akurat nie tyczy mnie 
  13. Nie zastosowanie się do zaleceń może spowodować bana w GTA Online. - zastosowałem się, nie dostałem bana
  14. Donejty na Money Lobby nie podlegają zwrotowi. 
  15. Na sesji może być 13 zbierających, możesz zostać wyrzucony jeśli dołączyłeś jako czternasty. - byłem chyba 10
  16. Jeżeli masz problem ze zrozumieniem opisu i regulaminu Money Lobby skorzystaj z tego poradnika
  17. Jeżeli wyjdzie na jaw, że nie przeczytałeś opisu i tego regulaminu zostaniesz wyrzucony z sesji lub/i ze znajomych konta sypiącego. - podsumowując nie złamałem żadnego punktu 

@NamoCzemu jak wysłałem donejta 5euro (przy płaceniu było 6,44euro) nie dostałem jeszcze zaproszenia rockstar games ? Wszystko napisałem poprawnie nick e-mail oraz że akceptuję regulamin. Narazie nie polecam ale może się to zmieni. (mój nick ALFRED43444)

Edytowane przez ALFRED43444
pomyliłem się

47 minut temu, Namo napisał:

skąd ten jeden wziął 20 euro

rodzicom zabrał,lub wymusił

1 minutę temu, ALFRED43444 napisał:

polecam

i w dodatku kłamiesz bo wyżej napisałeś

2 godziny temu, ALFRED43444 napisał:

nie polecam

Zresztą, znajdź kogo kogo interesuje co poleca albo nie jakiś gówniak.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

• Namo odpiął/ęła i podpiął/eła ten temat
  • Namo odpiął/ęła i przestał(a) promować ten temat