Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_29651

Wczoraj jak kupywałem Money Lobby to przy wysyłaniu donate nie zatwierdziłem opcji o poniesieniu opłat i nie dotarła do cb podana kwota. Mam teraz wysłać resztę, jeśli tak to ile zł/ euro

Opublikowano
comment_29672

Skoro myślisz, że złamałem punkt to proszę bardzo:

1. Na Money Lobby należy uczestniczyć na trybie pasywnym. - byłem na trybie pasywnym 
  2. Po polu golfowym lub lotnisku należy poruszać się pieszo. - stałem w miejscu 
  3. Zakaz wszelkich pojazdów na terenie pola golfowego i lotniska. - przez polem golfowym wysiadłem i stałem po prostu na polu 
  4. Nie biegaj podczas sypania hajsu ani nie poruszaj się niepotrzebnie. - stałem w miejscu na AFK'u byłem przez cały ten czas 
  5. Nie wolno zbliżać się do postaci sypiącej i innych zbierających hajs. - stałem sam wokoło mnie nie było nikogo
  6. Nie rób zakupów na zamkniętej sesji takiej jak Money Lobby ani każdej innej sesji niepublicznej. - nie robiłem wyszedłem od razu jak chciałem coś zakupić 
  7. Uczestniczyć w Money Lobby można tylko posiadając min. 12 poziom RP. - miałem około 50
  8. Zbierz nie więcej jak GTA$ 100 000 000, przekroczenie tej kwoty może skutkować banem w GTA Online. - zebrałem tylko 1 mln
  9. Po zebraniu GTA$ 100 000 000 opuść sesję i usuń konto sypiące ze znajomych. - nie zebrałem tej sumy, a sypiący sam mnie wyrzucił ze znajomych 
  10. Zebranych pieniędzy nie wolno wpłacać do banku, trzymaj je przy sobie. Jeżeli chcesz mieć hajs w banku skorzystaj z Level Up. - nic nie robiłem z pieniędzmi tylko je wydałem na innej sesji 
  11. Naruszenie regulaminu i nie zapoznanie się z opisem Money Lobby skutkuje wyrzuceniem z sesji lub usunięciem ze znajomych konta sypiącego. - zapoznałem się 
  12. Ponowne dodanie po usunięciu ze znajomych konta sypiącego możliwe jest wyłącznie po wysłaniu kolejnego donejta. - tutaj to się akurat nie tyczy mnie 
  13. Nie zastosowanie się do zaleceń może spowodować bana w GTA Online. - zastosowałem się, nie dostałem bana
  14. Donejty na Money Lobby nie podlegają zwrotowi. 
  15. Na sesji może być 13 zbierających, możesz zostać wyrzucony jeśli dołączyłeś jako czternasty. - byłem chyba 10
  16. Jeżeli masz problem ze zrozumieniem opisu i regulaminu Money Lobby skorzystaj z tego poradnika
  17. Jeżeli wyjdzie na jaw, że nie przeczytałeś opisu i tego regulaminu zostaniesz wyrzucony z sesji lub/i ze znajomych konta sypiącego. - podsumowując nie złamałem żadnego punktu 
Opublikowano
comment_29712
4 godziny temu, MichsXX napisał:

@Namo dobrze nie sram ale mam nadzieję ze jeszcze dzisiaj dostane zaproszenie do innego lobby

Nie dostaniesz. Poczytaj jeszcze raz regulamin, to nie będziesz pisać pierdół.

Opublikowano
comment_29725

@NamoCzemu jak wysłałem donejta 5euro (przy płaceniu było 6,44euro) nie dostałem jeszcze zaproszenia rockstar games ? Wszystko napisałem poprawnie nick e-mail oraz że akceptuję regulamin. Narazie nie polecam ale może się to zmieni. (mój nick ALFRED43444)

Edytowane przez ALFRED43444
pomyliłem się

Opublikowano
comment_29733

@Namo ja nie wiem, skąd tacy się biorą.

jak ten alfred

Opublikowano
comment_29736

@Namo serio? ja jebie.

Opublikowano
comment_29741
47 minut temu, Namo napisał:

skąd ten jeden wziął 20 euro

rodzicom zabrał,lub wymusił

Opublikowano
  • Autor
comment_29746
1 minutę temu, ALFRED43444 napisał:

polecam

i w dodatku kłamiesz bo wyżej napisałeś

2 godziny temu, ALFRED43444 napisał:

nie polecam

Zresztą, znajdź kogo kogo interesuje co poleca albo nie jakiś gówniak.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_29747
2 minuty temu, Namo napisał:

i w dodatku kłamiesz bo wyżej napisałeś

tak napisałem że nie polecam ale zmieniłem zdanie. wyślesz mi zaproszenie?