Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_8386
1 minutę temu, Huczu napisał:

A kiedy będzie? Widziałem temat, że od 26.12 godziny 15 będzie aktywna.

Nie, nie będzie. Jeszcze jej nie ma i nie wiadomo kiedy będzie.

Czytanie ze zrozumieniem nie boli

Edytowane przez Iron_cowosky

Opublikowano
comment_8388
Przed chwilą, playerOnlyOne napisał:

Nie, zyskuje się dostęp na 3 godziny do sesji które możesz wykorzystac w kilku dniach (prawdopodobnie)

Namo mówił że zazwyczaj po 24 godzin w znajomych jesteś z nich usuwany

Opublikowano
comment_8391
Przed chwilą, Huczu napisał:

czyli teraz jeszcze nie płacić tylko poczekać na temat związany z tym lobby?

Możesz zapłacić, będziesz wcześniej w kolejce :) Jest w niej ponad 100 osób

Opublikowano
comment_8401

Kiedy będzie można skorzystać z money lobby? (Myślę nad kupnem np jutro i jutro wykorzystać te 3 godziny jednego dnia. Jeżeli jest kolejka 50+ osób to nie będę mógł skorzystać w tym roku. :c )

Edytowane przez Retried

Opublikowano
comment_8403
1 minutę temu, Moteke napisał:

W tym roku nie wiadomo czy będzie to money lobby, bo program nadal nie został wykonany i Namo nie może go używać. A skorzystać będziesz z niego mógł podejrzewam że szybko, bo Namo mówił, że 100 osób w jedną noc da radę obsłużyć ;) 

No to czekam :)

Opublikowano
comment_8409
4 minuty temu, Trylek napisał:

Witam serdecznie, chciałem się zapytać w jakich godzinach są wysyłanie zaproszenia.

Drogi Trylku, jeśli jesteś istotą na tyle rozumną żeby napisać zdanie, zapewne umiesz też czytać ze zrozumieniem, to co napisałeś było poruszane już 50 razy od kiedy zaczęła się przerwa, sprawdź to sam i nie wkurwiaj ludzi, z poważaniem Cowoskyy.

Opublikowano
comment_8411
18 minut temu, playerOnlyOne napisał:

.......

Nic twoja odpowiedz nie wniosła do tego tematu jak i odpowiedzi na moja odpowiedz.

Co do tematu, nie przeglądałem wszystkiego... Sądziłem, że jest tu na tyle kulturalne i miłe community, które byłoby wstanie odpowiedzieć na durne pytanie nowego użytkownika tego forum. 

Opublikowano
comment_8414

@Trylek ten dzieciak spina się do każdego kto zada pytanie co było nwm kurwa 10 stron temu bo go to dowartościowuje czuje się jak dorosły upominając innych 

Opublikowano
comment_8415
4 minuty temu, JDsss. napisał:

@Trylek ten dzieciak spina się do każdego kto zada pytanie co było nwm kurwa 10 stron temu bo go to dowartościowuje czuje się jak dorosły upominając innych 

Ja?

Opublikowano
comment_8416
25 minut temu, JDsss. napisał:

No nie wiem o kim mówisz dzieciak, który się dowartościowuje, mając w nicku "JD". Btw. chyba cię w szkole na polskim o ortografii nie uczą (struż, brak przecinków itp.). 

Edytowane przez LumnoxX

Opublikowano
comment_8418
17 minut temu, Moteke napisał:

@Trylek niestety wiele osób tutaj miłych nie jest no ale... W każdym razie, kiedy zakupisz money lobby, to raczej w wciągu kilku godzin otrzymasz zaproszenie od bota, które później wykorzystasz do wejścia na prywatną sesję. 

Jest ktoś normalny, dziękuję za odpowiedz ;-)

14 minut temu, JDsss. napisał:

Zgadzam się w 100%

Opublikowano
comment_8419

Hah, @JDsss.  Według ciebie to było 10 stron temu? to jest na każdej stronie po średnio 2 razy, pojawia się też co chwile w chatboxie... chyba można zrobić choć mały research przed zadaniem kolejnego bezsensownego pytania...

edit: Sam zapytałeś się o to 7 razy.

Edytowane przez Iron_cowosky

Opublikowano
comment_8421
1 godzinę temu, Trylek napisał:

Nic twoja odpowiedz nie wniosła do tego tematu jak i odpowiedzi na moja odpowiedz.

Co do tematu, nie przeglądałem wszystkiego... Sądziłem, że jest tu na tyle kulturalne i miłe community, które byłoby wstanie odpowiedzieć na durne pytanie nowego użytkownika tego forum. 

A ile razy można odpowiadac na to samo pytanie? Co stronę zadawane jest twoje pytanie co najmniej 5 razy.....

58 minut temu, JDsss. napisał:

Bo skoro masz mózg i umiesz coś napisać, to możesz cofnąć sobie stronę i kurwa przeczytać info na temat lobby. I nie dzieciak, bo dzieciakiem to możesz se kolegów nazywać.