Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_15297

I Ciul dostałem reset konta bankowego ;) Od premiery jechałem na hajsie od moddera nigdy nie przekroczyłem 100mln, wydawałem na bieżąco, dziś wchodzę na sesje przed updatem, kasa ładnie była na koncie, równe 170mln. Wchodzę po updajcie, kasa dalej była, to zaczynam zakupy, bunkier, tir wszystkie ulepszenia. Zaczynam misję, patrzę a tu na koncie 0$ :D Nosz kurkaaaa...przyjdzie mi zapisać się na moneylobby, bo jestem spłukany, z milionera do biedaka <haha>

Opublikowano
comment_15301
1 minutę temu, LuQasz666 napisał:

Dlaczego gdy kupiłem sobie to Money Lobby i pisało mi ze przyjdzie mi mail z potwierdzeniem transakcji i nadal nic nie przyszło....

Mam tak samo

Opublikowano
comment_15311
4 godziny temu, MrMe napisał:

I Ciul dostałem reset konta bankowego ;) Od premiery jechałem na hajsie od moddera nigdy nie przekroczyłem 100mln, wydawałem na bieżąco, dziś wchodzę na sesje przed updatem, kasa ładnie była na koncie, równe 170mln. Wchodzę po updajcie, kasa dalej była, to zaczynam zakupy, bunkier, tir wszystkie ulepszenia. Zaczynam misję, patrzę a tu na koncie 0$ :D Nosz kurkaaaa...przyjdzie mi zapisać się na moneylobby, bo jestem spłukany, z milionera do biedaka <haha>

Dlatego takiego majątku nie trzyma sie w banku, ja cały czas jade na kasie od Namo i nie wpłacałem ani razu do banku, bo jak zgine to i tak tylko 500$ wylatuje :D

Opublikowano
comment_15312
1 godzinę temu, Namo napisał:

Nie ty jeden tak masz, taki fail systemu donejtującego.

@Namo

ale dojdą te przelewy? bo akurat wysłałem psc zanim sprawdziłem wątek

Opublikowano
comment_15316

Mój znajomy mówił że zabrało mu cały hajs po aktualizacji i że miał komunikat usługi rockstar coś tam blablabla. Ja mam 140mln obecnie (nie w banku) i na social clubie ciągle pisze gotówka 140mln ale boje się że mi zabierze jak wejde do gry. Pytanie czy komuś z was zabrało? hajs mam z moneylobby namo

Opublikowano
comment_15317
7 godzin temu, BlackCsgo napisał:

Dlatego takiego majątku nie trzyma sie w banku, ja cały czas jade na kasie od Namo i nie wpłacałem ani razu do banku, bo jak zgine to i tak tylko 500$ wylatuje :D

No niby tak. W banku nie mialem całej kwoty, tylko 30mln, ktore defacto były zarobione legalnie ;) Reszta była w kieszeni. Wczoraj typ spamował kasą, bezpośrednio do kieszeni leciała, z komunikatem "za pomoc prezesowi firmy otrzymujesz 50k" cos w ten deseń. Tak sie zastanawiam, która metoda sypania kasy jest bardziej "legitna" worki czy bezpośrednio do kieszeni?

Edytowane przez MrMe

Opublikowano
comment_15368

Tak z czystej ciekawości bo mnie tu dawno nie było.

Dlaczego teraz jest napisane 100 000 000 ? Kiedyś jak kupowałem ML to sypaliście po 250 000 000.

Tak no ofence po prostu pytam.

Ciekawe czy znajdzie się jakaś nowa bezpieczna metoda po ostatnim patchu .