Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_30989
7 minut temu, Namo napisał:

44 dni, 2 godziny, 12 minut i 16 sekund

Przepraszam jeśli pytanie było głupie ,lub też przewijało się na forum kilkanaście razy chciałem tylko się dowiedzieć na ile musiałbym zostawić swój komputer z odpalonym GTA.

Opublikowano
comment_31002
Dnia 9.10.2016 o 21:05, Namo napisał:

Witam zapomniałem napisac o potwierdzeniu regulaminu czy to spowodowało ze nie bede mógł wziasc udziału ? SocialClub nickname:Lukasz5015

Opublikowano
comment_31013

Witam chciałem spytać bo wcześniej korzystałem z Money lobby Ale wplacalem z konta bankowego i wszystko było w porządku a teraz wysłałem dzisiaj Donata z SMS o 10.30 i jeszcze nie dostałem zaproszenia więc mam jeszcze czekać? mój Nick majster1989  pozdrawiam