Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_31212

Siemka, wysłałem przed chwilą donate'a za 5 euro (paysafecard naliczył 6,44 euro nie wiem czemu ale mniejsza). Jaki jest czas oczekiwania jeżeli można wiedzieć? :)

Opublikowano
comment_31217
1 godzinę temu, Wressa napisał:

paysafecard naliczył 6,44

PSC nic nie naliczył. Ty zgodziłeś się na poniesienie kosztów prowizji więc Namo dostanie równe 5 euro.

9 minut temu, _dzidek_ napisał:

Kiedy mnie zaprosisz na sesję? mój nick to _dzidek_

Słyszałeś kiedyś o słowie „kolejka”?

umBDbCc.gif

Opublikowano
comment_31273

Witam,od dwóch dni wyskakuje mi błąd :Uwaga: Nie można się połączyć.I nie wiem z jakiego powodu on występuje,ponieważ do innych sesji połącza mnie normalnie.

Opublikowano
comment_31274

Siemka, mam identyczny problem jak osoba która napisała przed chwilą, chciałbym zaznaczyć że nie mam problemów z internetem ani z dołączaniem do innych sesji. Co zrobić?

Edytowane przez Wressa

Opublikowano
comment_31286
2 godziny temu, Wressa napisał:

Siemka, mam identyczny problem jak osoba która napisała przed chwilą, chciałbym zaznaczyć że nie mam problemów z internetem ani z dołączaniem do innych sesji. Co zrobić?

Ja też nie mam z tą resztą problemu

Opublikowano
comment_31295

Siemka,są jakieś określone godziny tego money lobby,czy to jest odpalone cały czas?

Edytowane przez Drabek
Literówka

Opublikowano
comment_31300
2 godziny temu, Drabek napisał:

Siemka,są jakieś określone godziny tego money lobby,czy to jest odpalone cały czas?

Nie,money lobby jest 24/7 możliwe że są problemy z money lobby

Opublikowano
comment_31304
8 godzin temu, Wressa napisał:

Również mam ten sam problem. Mam w znajomych, ale nie mogę dołączyć do sesji. Z góry dzięki. 

Opublikowano
comment_31311
10 godzin temu, XaN_21 napisał:

Również mam ten sam problem. Mam w znajomych, ale nie mogę dołączyć do sesji. Z góry dzięki. 

Wszyscy tak mamy.

Opublikowano
comment_31317
2 minuty temu, LakiLoczo napisał:

Ej ile czeka się na level up bo jeszcze odp niedostałem

To jest zakładka Money Lobby a nie LVL UP xD

Jeśli pomogłem to strzel pozytywną reakcję ;)

Opublikowano
comment_31331

@Arcaniusz czekaj cymbale na zaproszenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano
comment_31333
6 minut temu, Arcaniusz napisał:

dolaczy domnie do sesji i bedzie kaska ?

Nie. Wystrzeli cię w kosmos za brak umiejętności czytania ze zrozumieniem.

umBDbCc.gif