Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_38386
Dnia 9.10.2016 o 21:05, Namo napisał:

komunikat This value is not valid

moj nick Sebaxes_PL

nie dostałem zaproszenia do sesji

Edytowane przez Sebaxes_PL

Opublikowano
comment_38394
przed chwilą, xxxMatyyyxxx napisał:

spamuje ale zeby nie spamowac

To zależy od szybkości transakcji.., jak Ci nabija powiedzmy 2x speed nad głową to oczywiste, że tak będzie, gdyby było dużo osób to by wolniej sypało a Nic się nie wyświetlało! ?

Opublikowano
comment_38540

Ja pierdole ludzie jakbym nie czytał regulaminu to bym został wyjebany z sesji, już uzbierałem z 50 milionów i dalej nie zostałem wyjebany dlatego strzym ryj, a nie zachowujesz się jakbyś był jakimś stróżem prawa.

Opublikowano
comment_38545

hmm regulamin przeczytałem 5 razy wszystko robie tak jak w regulaminie tryb pasywny, parkowanie obok pola golfowego i nie bieganie podczas sypania 

Opublikowano
comment_38549
18 minut temu, Vivaceblock napisał:

hmm regulamin przeczytałem 5 razy wszystko robie tak jak w regulaminie tryb pasywny, parkowanie obok pola golfowego i nie bieganie podczas sypania 

O co ty się w ogóle spierasz z @ImTheGenius?

umBDbCc.gif

Opublikowano
comment_38557
1 godzinę temu, Cruzzer napisał:

O co ty się w ogóle spierasz z @ImTheGenius?

Wtedy kiedy zapytałem się Namo czy mi wyśle zapro do Money Lobby bo nie dało się dołączyć, to ten o to jegomość zaczął mi zarzucać że nie przeczytałem regulaminu.

Opublikowano
comment_38558
9 minut temu, Vivaceblock napisał:

Wtedy kiedy zapytałem się Namo czy mi wyśle zapro do Money Lobby bo nie dało się dołączyć, to ten o to jegomość zaczął mi zarzucać że nie przeczytałem regulaminu.

Bo skoro pytasz o czas zaproszenia to nie przeczytałeś regulaminu. Jest tam wzmianka ;))))))

Opublikowano
comment_38559

Po pierwsze, to tego nie ma w regulaminie, a w opisie. Mówię to ostatni raz przeczytałem to wszystko 5 razy po prostu się kurwa nie dało dołączyć i dlatego się pytałem czy da mi zapro do lobby. Koniec tematu na nic więcej nie odpisuje.

Opublikowano
comment_38580
4 godziny temu, Vivaceblock napisał:

Po pierwsze, to tego nie ma w regulaminie, a w opisie. Mówię to ostatni raz przeczytałem to wszystko 5 razy po prostu się kurwa nie dało dołączyć i dlatego się pytałem czy da mi zapro do lobby. Koniec tematu na nic więcej nie odpisuje.

A czy tak ciężko przeczytać OPIS?