Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_38715

Wysłałem donate 4.50e jak coś psc. Taki sam nick jak na forum. W opisie pisało w drodze wypadku. No akurat miałem 20zł a pieniedzy wiecej nie mam. Ujdzie ?

Opublikowano
comment_38811

Jestem juz przekonany że jest legit, ale mam mały problem bo zabrakło mi 15 groszy a jestem zainteresowany zakupem money lobby, czy jest możliwość zejścia tych kilkunastu groszy z ceny ?

Opublikowano
comment_38849
3 minuty temu, danielmeister12 napisał:

Da się coś zrobić z tym powiedomieniem, że transakcja nie powiodła się bo mi cały czas wyskakuje ?

To pytanie powtarza się prawie na każdej stronie więc poszukaj sobie odpowiedzi.

umBDbCc.gif

Opublikowano
comment_38903

Witam. Mam pytanie, bo gdy uzbierałem sobie 60 mln , poszedłem wydać je na różne rzeczy, gdy chciałem wrócić po około 2 dniach dokończyć zbieranie hajsu. Profil gtaforum usuną mnie z listy znajomych i nie wiem co teraz robić. Proszę o pomoc ?

Opublikowano
comment_38905
44 minuty temu, Antyk napisał:

Witam. Mam pytanie, bo gdy uzbierałem sobie 60 mln , poszedłem wydać je na różne rzeczy, gdy chciałem wrócić po około 2 dniach dokończyć zbieranie hajsu. Profil gtaforum usuną mnie z listy znajomych i nie wiem co teraz robić. Proszę o pomoc ?

Myślisz, że będziesz w znajomych do końca życia?

umBDbCc.gif

Opublikowano
comment_39091

na stronce pisze że można zapłacić 20 zł no to mam psc 20 ale jak chce zrobić donate to pisze że można minimum 25 zł to co jak mam teraz zrobić?