Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_39100

mogę wysłać 4.45 euro? bo 4.50 nie akceptuje jako 20 zl , no że zamało

28 minut temu, Namo napisał:

Wpisz 4,5 euro i odznacz podnoszenie kosztów. 

mogę wysłać 4.45 euro? bo 4.50 nie akceptuje jako 20 zl , no że za mało...

Opublikowano
comment_39101
33 minuty temu, Namo napisał:

Wpisz 4,5 euro i odznacz podnoszenie kosztów. 

wysłałem donate za 4.45 bo tyle wynosi 20 zł na kalkulatorze walutowym

Opublikowano
comment_39115
2 minuty temu, MewaKruKru napisał:

Kurwa typie nie widzisz co namo napisał ? 

Namo nie odpisuję ułomnym osobą. 

to co ja mam w końcu zrobić?

jak za 4.5 nie wychdozilo 20 zl?

Opublikowano
comment_39125
14 minut temu, Cruzzer napisał:

Koledzy z klasy ci pomogą. o8yHUvU.jpg

Cruzzer to jest dzieciak pewnie z magic squad a tam sa ludzie zjebani umysłowo z depresją. 

Opublikowano
comment_39171
14 minut temu, kielarosek napisał:

money lobby po kupieniu jest dostępne na 24h tak?

Ty już nie masz szans. Ludzie tacy jak ty którzy nie umieją poczekać na odpowiedz i odrazu piszą:

Dnia 3.07.2018 o 19:01, kielarosek napisał:

taaa czyli zostałem okradziony tak?

fajnie

Opublikowano
comment_39173
32 minuty temu, Namo napisał:

Naucz się czytać gówniaku spierdolony. 

Namo najlepiej jakbyś nagrał film,gdzie byś opowiedział od a do z z money lobby czy lvlup bo ludzie będą cię oczerniać i oczerniać. 

Opublikowano
  • Autor
comment_39174
4 minuty temu, MewaKruKru napisał:

ludzie będą cię oczerniać i oczerniać

Mi to nie przeszkadza, ja nie będę gówniakom w dupę wchodził. Mam wystarczająco duży ruch żeby pozwolić sobie na usuwanie z Money Lobby gówniaków co spamią lub mają wyjebane na regulamin.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_39176
przed chwilą, Namo napisał:

Mi to nie przeszkadza, ja nie będę gówniakom w dupę wchodził. Mam wystarczająco duży ruch żeby pozwolić sobie na usuwanie z Money Lobby gówniaków co spamią lub mają wyjebane na regulamin.

W sumie to jakbys nagrał taki film to jakiś tam % byś miał mniejszy zarobek.

Opublikowano
comment_39179
39 minut temu, Namo napisał:

Naucz się czytać gówniaku spierdolony. 

(prawdopodobnie) dorosły... a zachowuje się jak dzieciak ahhh jaki ten świat i ty jesteście spierdoleni wgl wiem że pewnie na to odpowiesz tekstem typu "twoja stara" lub "twój stary" bo na nic innego twój niedorozwinięty i zapełniony pychą móżdżek na nic innego Ci nie pozwala Namo 

przykro mi cześć

Opublikowano
comment_39180
przed chwilą, Namo napisał:

Może i to dobry pomysł. Jak wrócę to mam dużo zaplanowane. Uleżałem się na plaży i wymyśliłem trochę fajnych rzeczy.

Jak chcesz mogę wpłacić 5 euro za money lobby pokazać od a do z jak to się robi,metodą psc i wrzuciłbym to na swój kanał oraz tutaj bym stworzył jakiś temat,żebyś miał mniej na głowie. 

1 minutę temu, kielarosek napisał:

(prawdopodobnie) dorosły... a zachowuje się jak dzieciak ahhh jaki ten świat i ty jesteście spierdoleni wgl wiem że pewnie na to odpowiesz tekstem typu "twoja stara" lub "twój stary" bo na nic innego twój niedorozwinięty i zapełniony pychą móżdżek na nic innego Ci nie pozwala Namo 

przykro mi cześć

AHHAAHHAHAHAH prawdopodobnie dorosły rozjebałeś. " a zachowuje się jak dzieciak ahhh jaki ten świat i ty jesteście spierdoleni wgl" piszesz jak te dzieci niedojebane mózgowo z depresją z grupy "Magic Squad" na facebooku.