Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_40172

Heja, czy będę mógł dołączyć później albo jutro rano gdyż teraz na sesji non stop wyskakuje komunikat "Transakcja nie powiodła się ponieważ serwery otrzymały zbyt wiele zapytań z Twojej gry"? Dzisiaj R* ogólnie ma problemy a odebrałem normalnie 10 milionów i zaczal wyskakiwać ten problem i trzeba non stop klikać enter a kasa nie idzie :( 

Opublikowano
comment_40173
3 minuty temu, zbyszek napisał:

Heja, czy będę mógł dołączyć później albo jutro rano gdyż teraz na sesji non stop wyskakuje komunikat "Transakcja nie powiodła się ponieważ serwery otrzymały zbyt wiele zapytań z Twojej gry"? Dzisiaj R* ogólnie ma problemy a odebrałem normalnie 10 milionów i zaczal wyskakiwać ten problem i trzeba non stop klikać enter a kasa nie idzie ?

To wyskakuje codziennie więc nie marudź.

umBDbCc.gif

Opublikowano
comment_40174
1 minutę temu, Cruzzer napisał:

To wyskakuje codziennie więc nie marudź.

Czyli klikać i się nie przejmować? ? Mi to obojętne po prostu nie chce żeby się sesja wywaliła przez to.

Opublikowano
comment_40211

EHhh a więc tak. Namo słabo się wywiązujesz z umowy. Kazałeś mi przeczytać regulamin w którym nie ma żadnej wzmianki na temat ile czasu ma się na zebranie pieniędzy. Żadnego punktu dotyczącego regulaminu nie złamałem.

<17:15:32> "MITOMANEK": masz chwilke by zamienic 2 zdania?
<17:15:38> "Namo": nie
<17:18:12> "MITOMANEK": rzecz jest w tym ze usunales mnie ze znajomych w gta. teraz nie mam dostepu do money lobby, zebralem 37milionow wirutalnej kasy a umawialismy sie na 100
<17:18:25> "Namo": czytałeś regulamin gówniaku?

Pozdroooooo

Opublikowano
  • Autor
comment_40215
41 minut temu, Gralin napisał:

słabo się wywiązujesz z umowy

Ty jeszcze słabiej, zaakceptowałeś regulamin przed wysłaniem donate

MitomanekPL.png

i wpierdalasz mi się na pole golfowe bez włączonego trybu pasywnego więc skończ gówniaku pierdolić, że

41 minut temu, Gralin napisał:

regulaminu nie złamałem

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_40226
10 minut temu, Namo napisał:

i wpierdalasz mi się na pole golfowe bez włączonego trybu pasywnego więc skończ gówniaku pierdolić, że

Początkowo miałem włączony tryb pasywny a Ty zmieniłeś sesje. Po dołączeniu na nową miałęm włączoną pasywke i nie zwróciłem na to uwagi, z przyzwyczajenia przez przypadek ją wyłączyłem. Chciałem ją włączyć ale musiałem poczekać 60sek. więc 

14 minut temu, Namo napisał:

skończ gówniaku pierdolić

Opublikowano
  • Autor
comment_40229
1 minutę temu, Gralin napisał:

nie zwróciłem na to uwagi

Ja jak nie zwróciłem uwagę to mi Kaśka przejechała kosiarką po wężu od myjki ciśnieniowej. Poniosłem tego konsekwencje a nie beczałem jak dziecko.

Opublikowano
comment_40236

Tak tylko rzecz jest w tym że po odczekaniu tych 60 sek od razu włączyłem tą pasywke i nie chodzi mi pieniądze które wydałem na money lobby tylko o to że masz na wszystko wywalone. 

Edytowane przez Gralin

Opublikowano
comment_40247
4 minuty temu, Namo napisał:

całe szczęście, nie potrzebuję na Money Lobby kogoś kto nie ogarnia guzika od trybu pasywnego

Fajnie, raz się zdarzyło a Ty szukasz powodu by tylko więcej zarobić widać że pazerka na najwyzszym poziomie. 

Opublikowano
  • Autor
comment_40248
12 minut temu, Gralin napisał:

raz się zdarzyło

to wystarczy naruszyć postanowienia regulaminu Money Lobby

by tylko więcej zarobić

jak każdy, szkoda, że twój tata tego nie potrafi. Nie musiałbyś jeździć pod namiot do Mielna na wczasy.

pazerka na najwyzszym poziomie

Tak, bo to co nas ...