Skocz do zawartości
  • Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj – załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Rekomendowane odpowiedzi

Heja, czy będę mógł dołączyć później albo jutro rano gdyż teraz na sesji non stop wyskakuje komunikat "Transakcja nie powiodła się ponieważ serwery otrzymały zbyt wiele zapytań z Twojej gry"? Dzisiaj R* ogólnie ma problemy a odebrałem normalnie 10 milionów i zaczal wyskakiwać ten problem i trzeba non stop klikać enter a kasa nie idzie :( 

3 minuty temu, zbyszek napisał:

Heja, czy będę mógł dołączyć później albo jutro rano gdyż teraz na sesji non stop wyskakuje komunikat "Transakcja nie powiodła się ponieważ serwery otrzymały zbyt wiele zapytań z Twojej gry"? Dzisiaj R* ogólnie ma problemy a odebrałem normalnie 10 milionów i zaczal wyskakiwać ten problem i trzeba non stop klikać enter a kasa nie idzie ?

To wyskakuje codziennie więc nie marudź.

umBDbCc.gif

EHhh a więc tak. Namo słabo się wywiązujesz z umowy. Kazałeś mi przeczytać regulamin w którym nie ma żadnej wzmianki na temat ile czasu ma się na zebranie pieniędzy. Żadnego punktu dotyczącego regulaminu nie złamałem.

<17:15:32> "MITOMANEK": masz chwilke by zamienic 2 zdania?
<17:15:38> "Namo": nie
<17:18:12> "MITOMANEK": rzecz jest w tym ze usunales mnie ze znajomych w gta. teraz nie mam dostepu do money lobby, zebralem 37milionow wirutalnej kasy a umawialismy sie na 100
<17:18:25> "Namo": czytałeś regulamin gówniaku?

Pozdroooooo

41 minut temu, Gralin napisał:

słabo się wywiązujesz z umowy

Ty jeszcze słabiej, zaakceptowałeś regulamin przed wysłaniem donate

MitomanekPL.png

i wpierdalasz mi się na pole golfowe bez włączonego trybu pasywnego więc skończ gówniaku pierdolić, że

41 minut temu, Gralin napisał:

regulaminu nie złamałem

• Lubię to 1

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

10 minut temu, Namo napisał:

i wpierdalasz mi się na pole golfowe bez włączonego trybu pasywnego więc skończ gówniaku pierdolić, że

Początkowo miałem włączony tryb pasywny a Ty zmieniłeś sesje. Po dołączeniu na nową miałęm włączoną pasywke i nie zwróciłem na to uwagi, z przyzwyczajenia przez przypadek ją wyłączyłem. Chciałem ją włączyć ale musiałem poczekać 60sek. więc 

14 minut temu, Namo napisał:

skończ gówniaku pierdolić

1 minutę temu, Gralin napisał:

nie zwróciłem na to uwagi

Ja jak nie zwróciłem uwagę to mi Kaśka przejechała kosiarką po wężu od myjki ciśnieniowej. Poniosłem tego konsekwencje a nie beczałem jak dziecko.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

• Namo odpiął/ęła i podpiął/eła ten temat
  • Namo odpiął/ęła i przestał(a) promować ten temat