Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_42063

dobra , widać że tu chodzi tylko o kase 30 zł w plecy i już  jeszcze mnie obrażasz za co ? za to że nic nie zrobilem i ci dalem 30 zł ??? hamstwo NIE POLECAM NIE KUPYWAC TEGO GOWNA

Opublikowano
  • Autor
comment_42064
6 minut temu, ForntDust napisał:

tu chodzi tylko o kase

A ty myślałeś, że to plac zabaw da dzieci albo fundacja uszczęśliwiająca gówniaki?

obrażasz za co ?

Za to, że nie potrafisz czytać. Wydajesz pieniądze rodziców i nie czytasz warunków kupowanej usługi. Takich ludzi się wyzywa, tłumaczy się im, że są idiotami żeby ogarnęli dupę. Całe gówniakowe życie matka cię huśtała i chwaliła i przez to nie szanujesz jej pieniędzy.

NIE POLECAM

Kogo interesuje co poleca lub nie jakiś gówniak. Gówniak się obsra a karawana jedzie dalej, coraz szybciej.

dalem 30 zł

Miałeś za to zebrać hajs do GTA Online, a że jesteś głupi to zapłaciłeś podatek od głupoty.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_42065
26 minut temu, ForntDust napisał:

ci dalem 30 zł ???

Ciesz się że w ogóle te 30 mln zebrałeś jak 8mln kosztuje kartami shark około 150 zł

26 minut temu, ForntDust napisał:

NIE POLECAM NIE KUPYWAC TEGO GOWNA

A kogo obchodzi 1 zły na 99 pozytywnych głosów.. chyba tylko antyszczepionkowców xD

Opublikowano
  • Autor
comment_42066
5 minut temu, Vivaceblock napisał:

99 pozytywnych głosów

Nie ma pozytywnym, wątek o money lobby to istna ściana płaczu gówniaków. Ci co wbili na Money Lobby i zebrali to co mieli nie piszą pozytywnych opinii, tylko te gówniaki srają bo ich wyjebałem za posiadanie regulaminu w dupie.

Opublikowano
comment_42067
4 minuty temu, Namo napisał:

Ci co wbili na Money Lobby i zebrali to co mieli nie piszą pozytywnych opinii, tylko te gówniaki srają bo ich wyjebałem za posiadanie regulaminu w dupie. 

Potem przychodzą takie zjeby jak koleś na zdjęciu poniżej i pierdolą, że z Money Lobby za nic wyrzucasz ?

firefox_2018-08-02_22-06-46.png.73aa9fd0770b8ccffe88e5c272d73343.png

Opublikowano
comment_42068

Ja zazdroszczę Namo że może sobie wyzywać publicznie klientów bez konsekwencji xD

A ci ludzie jak Kamyczorek to chyba mu dupę Keflanowi liżą żeby za free kasę dostać.

Edytowane przez Vivaceblock

Opublikowano
  • Autor
comment_42072

Po pierwsze @keflan nie robi Money Lobby, bo go nie stać, matka by go zajebała jakby przyszedł rachunek za prąd. Nie zarabia tyle, żeby utrzymać sesję chociaż w ciągu dnia. Tak samo Malboro, odpala sesję na kilka godzin dziennie bo nie ma klientów. Tylko u mnie jest tłok i tylko u mnie można 24/h zbierać hajs, nawet więcej jak GTA$ 100 000 000 bez bana kurwa od 2016 roku.

Skieflan wyciąga od gówniaków dane do logowania po czym kradnie im konta, sądząc po ostatnich poszukiwaniach go przez tych co konta stracili. Bieda tak zagląda w oczy, że za marne 20 zł musi logować się komuś na konto i jeszcze musi być dla nich miły. Musi bo by kurwa nie zarobił, inne gówniaki na grupkach robią to samo  nawet za 5 zł, po banach zwijają intertes. Nazywa to "Money Lobby" a nie ma to związku z sesją na której sypany jest hajs, moduje banable hajs jakimiś gównianymi haxami bez bajpasa i potem musi blokować wkurwionych ludzi na fb albo tych którym konta zajebał. 

19 minut temu, Vivaceblock napisał:

może sobie wyzywać publicznie klientów bez konsekwencji

Ja się nie muszę nikomu kłaniać. Na miejsce jednego gówniaka co nie potrafi czytać mam 12 następnych. Moje zasięgi pozwalają mi na selekcję tych którzy u mnie dostaną bezpieczny hajs. 

Opublikowano
comment_42107
15 minut temu, agnus87 napisał:

Witam, czekam od 48h na zaproszenie do money lobby. Ile zazwyczaj to trwa? Pozdrawiam serdecznie.

Zazwyczaj 3 lata + rok gratis..

Opublikowano
comment_42204

Przy próbie płatności kartą wyskakuje taki błąd...    "An error occurred during your payment"

Próbowałem ponownie jakieś 5 razy w przedziałach czasowych ok. 15 minut. Wszystkie dane wpisuje poprawnie a na karcie z pewnością są pieniądze i nie ma żadnej blokady. Czym to może być spowodowane?

Opublikowano
comment_42224

Czy moża kupić tę usługę za donejta w postaci kupna gry na steam lub dania przedmiotu o danej wartości ? (Nie mam dostępu na tą chwilę do kupna psc)

Opublikowano
comment_42225
8 minut temu, misiu2642 napisał:

Czy moża kupić tę usługę za donejta w postaci kupna gry na steam lub dania przedmiotu o danej wartości ? (Nie mam dostępu na tą chwilę do kupna psc)

Przeczytaj opis Money Lobby.

123.thumb.png.b3ed0322de81d8ba8808aac51a7bf881.png

Opublikowano
comment_42228
50 minut temu, misiu2642 napisał:

(Nie mam dostępu na tą chwilę do kupna psc)

to nie masz również dostępu do money lobby

Opublikowano
comment_42231
1 godzinę temu, misiu2642 napisał:

Czy moża kupić tę usługę za donejta w postaci kupna gry na steam lub dania przedmiotu o danej wartości ?

Nie można.

umBDbCc.gif

Opublikowano
comment_42251

Chyba coś znowu się stało. Będzie jeszcze możliwość wejścia na sesje za 2 dni jak nie uzbierałem regulaminowych 100 000 000 bo teraz już zbytnio czasu nie mam?