Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_20859

Jeżeli każdy kolejny delikwent będzie się pytać kiedy dostanie zaproszenie to wielce prawdopodobne, że faktycznie nastąpi katastrofa :) 

Opublikowano
comment_20862
2 minuty temu, KepleRPL napisał:

Jeżeli każdy kolejny delikwent będzie się pytać kiedy dostanie zaproszenie to wielce prawdopodobne, że faktycznie nastąpi katastrofa :) 

dlatego mój brat przestal :D

Opublikowano
comment_20882

Dziś rokstar zabral mi moją postać. Dokladnie nie pamiętam, ale obstawiam, że niecały rok po mojej sesji w money lobby. Oczywiście nie obwiniam tutaj nikogo, bo wiadomo bylo, ze takie ryzyko jest. Tak po prostu ostrzegam. :)

1504547462651600814534.jpg

Opublikowano
comment_20883
Dnia 3.09.2017 o 12:13, olek111112 napisał:

Ktoś dostał już kasę bo ja czekam 1 dzień

Zrozum to że Namo to jest osoba dorosła i ma życie prywatne i nie robi tylko lvl up ale ma też money lobby ZROZUM TO!!!!!! 

Opublikowano
comment_20886

Sam jestes kurwa niedojebany, bo rozumiem ze spinasz do typów, którzy irytują non stop tymi samymi pytaniami, ale ja ładnie grzecznie wytłumaczyłem co mnie dziś dotknęło, żeby przestrzec innych :)

Opublikowano
  • Autor
comment_20887
2 minuty temu, fajaon napisał:

dziś dotknęło, żeby przestrzec innych

Rockstar banuje graczy którzy nie korzystają z Money Lobby, na ich liście są dziewczynki które przegrały kilkanaście minut w trybie online, Youtuberzy którzy nigdy nie korzystali lewych pieniędzy w trybie sieciowym. Będziesz przestrzegał a chuja się znasz i nie wiesz skąd się biorą bany w GTA Online pierdolony niedojebie. Będziesz mądrował a twój banik to nic innego jak przemyślany plan R* który ma na celu sprzedać więcej kopii gry żeby inwestorzy bili brawo na kwartalnym podsumowaniu. Skąd więc pierdolić niedojebany baranie.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_20894

Oj człowieku, gdzieś Ty się uczył czytać ModelOrpheus. Przecież stoi jak byk informacja na pierwszej stronie o tym, że sesje są całodobowe a dodatkowo niedawno był wpis, że są nadal przepełnione. Nie żeby mi zależalo na Twojej edukacji ale osoby takie jak Ty, wciąż zarzucające Namo tymi samymi pytaniami z pewnością poczekają sobie dłużej niż normalnie, zastanów się nad tym :)

Opublikowano
comment_20904
38 minut temu, ModelOrpheus napisał:

`nie mogę się doczekać mojej kolei na money lobby

To jedyna "kolei" którą powinieneś się bawić.

twoja-kolejka.jpg

Opublikowano
comment_20924

Ej kupilem 200 milionow za 10 juro dzisiaj, z tego co rozumiem mam czekac na twoja odp w wiadomosciach tak ? :D Bo nie do konca ta instrukcje zrozumialem.