Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_33514
20 minut temu, Jakub993 napisał:

niewierzę bana dostałem a za co?

Rockstar odpalił maszynę losującą. Nic nowego, kwestia przyzwyczajenia.

umBDbCc.gif

Opublikowano
comment_33560
11 minut temu, Namo napisał:

za twój krzywy ryj lub też przez ostatnią akcję R* cymbal

"... zniewaga, przewidziana w art. 216 §2 Kk, zgodnie z którym kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku."
pomimo Twego komisarzowania....

12 minut temu, Namo napisał:

jednak za link dziękuje

Opublikowano
comment_33600
8 minut temu, DeorroV13 napisał:

czm Money Lobby nie działa ?

Jest co dopiero po nowym update, większość haksów nie działa.

Do tego jest jeszcze taka fala banów że ch*j, a Ty myślisz teraz o money lobby?

Serio?!

Edytowane przez The-Carl

Opublikowano
comment_33607
3 godziny temu, ElKoziRRo napisał:

"... zniewaga, przewidziana w art. 216 §2 Kk, zgodnie z którym kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku."
pomimo Twego komisarzowania....

jednak za link dziękuje

3 godziny temu, ElKoziRRo napisał:

witam w klubie zbanowanych za ML

§ 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności,
podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku.

Jeśli już cytujesz paragrafy, to cytuj całość, zwłaszcza, że ty z kolei złamałeś paragraf nr. 1.

Kto mieczem wojuje...

Opublikowano
comment_33680

Update był przecież 20 marca a ja na Money Lobby wchodziłem 22 marca i działało.

Dlatego kieruje do was pytanie kiedy będzie aktywne Money Lobby ? 

Opublikowano
comment_33731
37 minut temu, Namo napisał:

naucz się czytać obsrany gówniaku

wysłałem wszystko co było potrzebne, według tego co napisałeś i nie wiem o co chodzi.